opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Schaduwdoek driehoek 3,6x3,6x3,6m met sproeiers wit

Optie

Bestel bevestigingsmaterialen

165,00
Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Op voorraad, binnen 1 - 2 werkdagen geleverd
Vorm
Driehoek gelijkzijdig
Afmeting
3,6x3,6x3,6m
Kleur
Grijs
Gewicht doek
180 g/m2
Merk
Coolsail

Trakteer uzelf deze zomer op een beetje frisheid!

Bent u op zoek naar schaduw en frisheid op warme dagen? Ontdek ons gloednieuwe Schaduwdoek driehoek 3,6x3,6x3,6m met 6 sproeiers! Dit schaduwdoek is een gepatenteerd en zeer ingenieus model dat is ontworpen om u een beetje frisheid in de zomer te bieden. Zoals alle schaduwdoeken zal het u voor 90% zeker beschermen tegen de Uv-stralen van de zon. Het ademende HDPE-materiaal zorgt voor voldoende schaduw op uw terras, in uw tuin of op uw balkon. Zodat u buiten kunt genieten zonder het ongemak van de zon en met de frisheid van nevel. Maar de vindingrijkheid van dit zonnedoek driehoek zit aan de randen. De zijkant van het schaduwdoek heeft geïntegreerde sproeiers om je nog meer te verfrissen door een nevel van water te verspreiden. Ongelofelijk, dit gepatenteerde systeem geeft je een zeer fris gevoel op warme tropische dagen. Dus geniet van je tuin, zelfs op zeer warme dagen met het unieke driehoekig schaduwdoek.

Kenmerken van schaduwdoek driehoek met sproeiers

Het schaduwdoek driehoek 3,6x3,6x3,6m met ingebouwde nevel sproeiers past perfect bij uw buitendecor: wit Het HDPE-polyethyleen met een dichtheid van 180 g / m²; is wind doorlatend en ademend. Dankzij de versterkingen aan de uiteinden en rond de hele omtrek van het zonnedoek, evenals de roestvrijstalen ringen, is dit schaduwdoek driehoek zeer degelijk en sterk. Het schaduwdoek driehoek heeft 6 geïntegreerde sproeiers die een nevel van water verspreiden, waardoor u een fris gevoel kunt voelen. Aansluiting van de nevel sproeiers is eenvoudigweg door op de waterkraan aan te sluiten.

Tips voor het gebruik van het schaduwdoek

Het grootste deel van het jaar(maart t/m september) bruikbaar. In bepaalde situaties zoals bij harde wind c.q. storm moet het schaduwdoek toch tussentijds worden verwijderd. Buiten deze periode(winter) moet het schaduwdoek driehoek 3,6x3,6x3,6m met sproeiers altijd worden verwijderd in verband met slecht weer omstandigheden zoals het gewicht van sneeuw en bladeren. Ook bij langdurige afwezigheid zoals vakanties adviseren wij om het zonnedoek driehoek te verwijderen en droog op te bergen. Vermijd ook vlammen onder en rond het schaduwdoek bijvoorbeeld van een bbq of buitenhaard. Belangrijk bij installatie is om het driehoekig schaduwdoek niet volledig horizontaal te monteren, zodat het water er gemakkelijk kan aflopen in geval van regen.

Voor vragen of een bezoek aan onze showroom

Contactgegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Schaduwdoek driehoek 3,6x3,6x3,6m met sproeiers wit heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Schaduwdoek driehoek 3,6x3,6x3,6m met sproeiers wit
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Schaduwdoek driehoek 3,6x3,6x3,6m met sproeiers wit