opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1476 reviews

Schaduwdoek met LED 3,6x3,6x3,6m 180gr blauw

Optie

Bestel bevestigingsmaterialen

173,50
Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Op voorraad, binnen 1 - 2 werkdagen geleverd
Vorm
Driehoek gelijkzijdig
Afmeting
3,6x3,6x3,6m
Kleur
Blauw
Gewicht doek
180 g/m2
Merk
Coolsail

Een 2 in 1 schaduwdoek met Leds 3,6x3,6x3,6m 180gr blauw

Bent u op zoek naar een originele driehoek schaduwdoek? Het schaduwdoek met 100 Leds is dag en nacht nuttig voor u! Geïnstalleerd boven uw terras of in het midden van uw tuin, zal dit schaduwdoek driehoek u op elk moment van de dag verrassen! Wanneer de zon overdag schijnt, beschermt het schaduwdoek met leds 3,6x3,6x3,6m u tegen zijn Uv-stralen zodat u comfortabel buiten kunt genieten. U kunt ontspannen en gewoon genieten van een goede maaltijd zonder zonnebrand of zonnesteek. Zodra de duisternis valt, zal het driehoekige schaduwdoek automatisch oplichten om u een unieke sterrennacht te bieden en een zeer aangename en ontspannen lichtsfeer te creëren. Dankzij schaduwdoek met ingebouwde leds waardeer je de momenten in de tuin, alleen of met familie nog meer!

Kenmerken van schaduwdoek driehoek met Led-verlichting

Dit schaduwdoek heeft een driehoekige vorm in de afmeting 3,6x3,6x3,6m en is gemaakt van een hoge dichtheid polyethyleen(hdpe) stof van 180 g / m²; donkerblauw van kleur. Het waterafstotende en ademende hdpe beschermt je effectief tegen zon. De versterkingen aan de uiteinden en rond de hele omtrek maken het schaduwdoek robuust en zeer resistent. Bovendien zijn deze ringen van roestvrij staal, dus ze zijn bestand tegen roest. Het schaduwdoek driehoek heeft 100 zonne-LEDS, volledig onafhankelijk, die 's avonds automatisch oplichten dankzij een zonnesensor met sonardetector. Het werkt op twee manieren: via zonne-energie of via het lichtnet(de netadapter moet u apart bijbestellen à € 27,45). Romantiek en magie onder een sterrenhemel voor mooie zomeravonden. Als koppel, met familie of vrienden, kunt u genieten van onvergetelijke momenten!

Hoe onderhoud ik mijn schaduwdoek driehoek?

Het schaduwdoek met leds 3,6x3,6x3,6m verlichting kan het grootste deel van het jaar blijven hangen. Maar het wordt aanbevolen om het in bepaalde situaties los te haken:

  • Zoals in geval van sterke wind of storm
  • In de winter in verband met sneeuwgewicht, frequent slecht weer, vorst, enz.
  • Wanneer u lang weg bent, bijvoorbeeld op vakantie.

Om het schaduwdoek driehoek schoon te maken, hoef je het alleen maar schoon te maken met warm water en zeep, indien nodig met een zachte borstel. Pas op dat u het niet vouwt en opslaat als het nat is.

Voor vragen of een bezoek aan onze showroom

Contactgegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Schaduwdoek met LED 3,6x3,6x3,6m 180gr blauw heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Schaduwdoek met LED 3,6x3,6x3,6m 180gr blauw
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Schaduwdoek met LED 3,6x3,6x3,6m 180gr blauw