opc_loader
Filters
€ 69
€ 277
Merken
Kies schaduwdoek type
Kies de vorm
Kies je kwaliteit
Kies de kleur
Voorraad

  schaduwdoek vierkant modellen

  Schaduwdoek vierkant

  Bij een vierkante schaduwdoek moet u rekening houden met een extra spanruimte (26 cm) die u bij ieder bevestigingspunt nodig heeft! Een vierkante schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol (conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

  schaduwdoek vierkant eigenschappen

  Er worden veel verschillende benamingen gebruikt voor een waterdoorlatend schaduwdoek zoals zonnedoek, tuindoek, spandoek, ect. Hier zit onderling geen verschil tussen!

  Staat uw gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een maatwerk schaduwdoek! U kunt daarvoor een offerte aanvragen om een maatwerk schaduwdoek te laten maken.

  Artikel 1 tot 44 (van de 44 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 44 (van de 44 artikelen). Resultaat:1

  Vierkante schaduwdoek bestellen

  Een vierkante schaduwdoek zorgt voor de meeste schaduw boven uw terras, doordat de vorm van een vierkante schaduwdoek uit een groot oppervlakte bestaat en er daardoor geen hoeken wegvallen wordt de totale afmeting bedekt. Een vierkante schaduwdoek is ideaal om geplaatst te worden als zonwering in een tuin en op het terras. Ook op de camping is het ideaal om als zon bescherming te gebruiken.

  Door gebruik te maken van een bevestiging set eventueel in combinatie met losse palen kunt u het vierkante schaduwdoek overal monteren. U monteert het met 2 hoeken aan een gevel of caravan waarbij de andere 2 hoeken van het vierkante schaduwdoek aan de palen worden bevestigd. Ook is het mogelijk om alle 4 de hoeken aan een vaste wand te bevestigen of aan 4 losse palen, hierdoor creëert u dan een los afdak c.q. terrasoverkapping.

  Bevestig uw vierkante schaduwdoek eenvoudig

  Schaduwdoekkeuze levert schaduwdoeken in diverse vormen, afmetingen en kleuren. Naast de diverse standaardafmetingen in vierkante schaduwdoek is het ook mogelijk om speciaal maatwerk te fabriceren. Het HDPE-stof (of vergelijkbaar materiaal) is altijd weerbestendig en minimaal 95% UV-werend.

  Plaats een vierkante schaduwdoek bij u in de tuin als zonwerend afdak, of op het terras als permanente zonwering maar ook op de camping of strand is het een uitkomst.

  Stijlvol en duurzaam, onze vierkante schaduwdoeken transformeren uw buitenruimte onmiddellijk in een toevluchtsoord. Bouw de perfecte plek om te genieten van uw buitenruimte. Onze vierkante schaduwdoeken bieden optimale UV-bescherming en bieden tegelijkertijd waterbestendigheid en het gemak van beschutting tegen regenachtige omstandigheden. Heeft u een vierkante, driehoekige of rechthoekige ruimte? Of misschien is de uwe aan vervanging toe, een ruimte waarvan u niet zeker weet wat u ermee moet doen? Onze vierkante schaduwdoeken zijn er in allerlei vormen en maten en betaalbaar. Hulp nodig bij uw vierkante schaduwdoeken? Bij de levering krijgt u er een uitgebreide handleiding bij.