opc_loader
Filters
€ 49
€ 240
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Levertijd
Voorraad

  Schaduwdoek rechthoek bestellen

  Houdt rekening met de extra(26cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingspunt nodig hebt!

  De afmeting zoals vermeld van een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

  schaduwdoekkeuze_holle_uitsnijding  schaduwdoek_hdpe   

  Staat uw gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK schaduwdoek!

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

  Artikel 1 tot 42 (van de 42 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 42 (van de 42 artikelen). Resultaat:1

  Schaduwdoek rechthoek bestellen

  Rechthoek schaduwdoek is een goed en voordelig alternatief voor een zonneluifel. Door de prijs van een zonneluifel kiezen steeds meer mensen voor het plaatsen van een rechthoek schaduwdoek direct aan hun gevel. Ook is het plaatsen van een rechthoek schaduwdoek een zeer gewilde oplossing bij mensen die een woning huren omdat daar vaak geen vaste zonneluifel gemonteerd mag worden. Een groot voordeel van een rechthoek schaduwdoek is behalve de prijs dat er altijd licht doorheen komt waardoor het niet zo donker is als bij een uitgedraaide zonneluifel.

  Naast het zonnelicht wat bij een rechthoek schaduwdoek er doorheen schijnt is een rechthoek zonnedoek vele malen koeler om eronder te zitten dan een zonneluifel. Bij een rechthoekig schaduwdoek wordt gebruik gemaakt van een HDPE-materiaal. Dit weerbestendige stof is een open geweven materiaal waardoor er wind doorheen kan en een bescherming biedt van 95% tegen schadelijke Uv-stralen. Hierdoor zit u altijd koel en fris uit de zon onder een rechthoekig zonnedoek van Schaduwdoekkeuze.

  Het HDPE schaduwdoek materiaal is zeer vormvast, scheurt niet en makkelijk te reinigen. Dus u kunt een rechthoek schaduwdoek bij iedere weeromstandigheid laten hangen afhankelijk van de windkracht. De holle (conclave) uitsnijdingen van de zijkanten geven meer stabiliteit en veiligheid aan het doek, hierdoor wordt de levensduur van een rechthoek schaduwdoek verlengt.

  Een schaduwdoek rechthoek kunt u gebruiken op het terras of in de tuin, maar u kunt hem ook goed gebruiken als terrasoverkapping of carport voor uw auto.