opc_loader

Schaduwdoek driehoek gelijkzijdig kopen

Houdt rekening met de extra(26cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingspunt nodig hebt!

Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoekkeuze_holle_uitsnijding  schaduwdoek_hdpe   

Staat uw gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK schaduwdoek!

VRAAG NU UW OFFERTE AAN

Filters
€ 40
€ 147
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Voorraad
  Artikel 1 tot 38 (van de 38 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 38 (van de 38 artikelen). Resultaat:1

  Driehoek schaduwdoeken zorgen voor een perfecte schaduw op uw terras. Met een driehoek schaduwdoek bent u zeer flexibel in het creëren van aparte vormen van zonwering. U kunt namelijk iedere hoek bij een driehoek schaduwdoek anders monteren, vast of flexibel. Hierdoor kunnen driehoek schaduwdoeken dienen als zonwering of als privacy scherm. Schaduwdoekkeuze heeft een ruime keuze in kleuren en afmetingen van in driehoek schaduwdoeken.

  Het monteren van een driehoek schaduwdoek is daarbij vele malen eenvoudiger dan een andere vorm van schaduwdoek. Bij een driehoek schaduwdoek kunt u 1 hoek vast monteren en de andere 2 flexibel monteren waardoor u kunt spelen met de hoogte van de hoeken. Hierdoor ontstaat er een speelse variabele vorm van schaduwdoek boven uw terras en daarbij een optimale bescherming tegen de zon.

  Daarnaast is een driehoekig schaduwdoek een zeer goed alternatief van een vaste luifel. Een driehoekig schaduwdoek is portable en kan door zeer gemakkelijk meegenomen worden naar camping en strand om als zon bescherming te dienen. Daarnaast is een driehoek schaduwdoek vele malen voordeliger dan een zonneluifel, zowel in aanschaf als montage.

  Een driehoek schaduwdoek kan zeer goed gebruikt worden als zonwering bij een terras, tuin, balkon en op een camping of strand