opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Verandazonwering

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

verandazonwering

Een elegante verandazonwering voor het terras

Verandazonweringen bieden perfecte zonwering voor veranda’s, serres of terrasoverkappingen. Wij raden de geselecteerde en windvaste veranda zonweringen in diverse modellen aan. Deze onderscheiden zich van andere zonweringsystemen in hun ontwerp en robuustheid. Naast bescherming tegen de zon dienen ze ook vaak als regen- en windbescherming. Er verschijnen tegenwoordig steeds meer verschillende modellen veranda zonweringsystemen op de markt. Dit komt omdat dit type zonwering de veranda een extra chique uitstraling geeft en een tuin tot een absolute blikvanger kan maken. Met een verandazonwering wordt de tuin al snel omgetoverd tot een wellness-oase. De elegantie van deze zonwering is niet te overtreffen. Maar ze zijn niet alleen stijlvol, ze bieden ook ideale bescherming tegen zon en regen.

Wat maakt de pergola-zonwering zo bijzonder?

De verandazonwering kenmerkt zich vooral door zijn bijzonder hoge duurzaamheid. Daarom onderscheidt hij zich zo sterk van andere zonwering. Bovendien wordt dit type pergola zonwering vaak op maat gemaakt en kan het ook worden gebruikt als vrijstaande pergola luifel. Een veel voorkomende oplossing, de cassette-luifel, moet altijd aan de muur of het balkon van het huis moeten worden bevestigd. Dit levert beperkingen op. De pergola zonwering kan ook overal en zeer eenvoudig vrijstaand worden geplaatst. Zo heeft de verandazonwering niet alleen maximale stabiliteit, maar levert hij ook de optimale spanning van het verandadoek zodat het doek altijd netjes en strak gespannen staat. Dus bij wind gaat dit doek nooit klapperen en als het regent zullen er nooit waterzakken ontstaan. Het geïntegreerd mechanisme zorgt er voor dat de spanning in elke positie vastgehouden wordt. Een ander groot voordeel is dat doordat deze luifels vaak op maat gemaakt worden deze ook in grote afmetingen kunnen worden geleverd. Dus geen veranda te breed of terras te diep, ideaal voor de horeca.   

De technologie van de verandazonwering

De veranda zonwering heeft een heel bijzondere constructie en onderscheidt zich daarmee duidelijk van de andere zonweringen. Het is een pergola, zonwering en luifel in één. De constructie is gebaseerd op een vrijstaande overkapping, die is afgedekt met een verandadoek. Het pergola frame is meestal gemaakt van aluminium of hout. Het geïntegreerde mechanisme in de liggers zorgt ervoor dat het verandadoek altijd perfect uitgerekt is. Afhankelijk van het model verandazonwering systeem kiest men bij een vrijstaande pergola-zonwering voor een motor bediening met de radiografische afstandsbediening waarmee het doek automatisch in- en uitgeschoven wordt.