opc_loader

Wavesail op maat

Maak uw eigen wavesail op maat, kies het juiste materiaal, bepaal de afmetingen en kies uw kleur. Een waterdoorlatend wavesail op maat past dus perfect in uw tuin of op het terras als mobiele zonwering. U bepaalt zelf wanneer u in de zon of schaduw wilt zitten.


 Materiaal: HDPE
 Gewicht: 285gr/m²
 95% Uv werend.
 Randafwerking Dubbel gestikt
 Weerbestendig, schimmelwerend en rotvrij
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de doorgegeven maat
 Biedt gegarandeerd 5 jaar 95% bescherming tegen UV-straling(in West Europa)
 Garantie: 2 jaar

Hierom besteld u uw wavesail op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:
 Levertijd op aanvraag
 Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
 Geen recht van retour ivm maatwerk
 100% veilig bestellenwebwinkelkeur_schaduwdoekkeuze

 Keuze uit diverse 

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd

Waarom een ​​wavesail op maat gemaakt kiezen?

Het wavesail op maat gemaakt is een echte aanwinst voor uw terras, balkon, pergola of tuin. Door zich perfect aan uw configuratie aan te passen, u bepaalt immers zelf of u zon of schaduw wilt. Het wavesail dekt nauwkeurig uw buitenruimte af en biedt u direct een schaduwgebied wanneer het gesloten is. Dit wavesail filtert tot 97% van de UV-stralen en beschermt u dus effectief tegen de zon. Het hdpe materiaal is ook rotbestendig en behandeld tegen vlekken, waardoor het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt.

Waterdichte of opengewerkte wavesails op maat?

Onder de bestaande soorten wavesails en harmonicadoeken op maat vindt u waterdichte en waterdoorlatende modellen. Waterdichte harmonicadoeken op maat laten, zoals hun naam al aangeeft, geen druppel water door. Deze worden vervaardigd uit Docril stof bekend uit de Nautic, hier worden oa bootkappen van gemaakt. De waterdoorlatende wavesail op maat zijn gemaakt van het originele HDPE materiaal en beschermen u perfect tegen de Uv. Dit is een micro-geperforeerd polyethyleen weefsel. De stofkeuze hangt af van het gebruik dat u van uw wavesail wilt maken.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Een wavesail op maat is een echte aanwinst voor de tuin of terras als overdekte schaduw plek. Men kan zelf de grootte bepalen bij een speciaal op maat gemaakt wavesail. Daarnaast heeft u keuze uit trendy kleuren waarvan er altijd wel een perfect bij uw terras of tuin past. Misschien wel het belangrijkste voor een optimaal plezier te beleven van uw wavesail is de bevestiging. Zo wordt er voor iedere afmeting het juiste bevestigingssysteem samengesteld, voor een perfecte en veilige montage.

Neem de afmetingen voor een wavesail op maat

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Men kan op twee verschillende manieren bepalen hoe een wavesail op maat wordt doorgegeven aan ons. U kunt ons de exacte afmetingen van uw wavesail doorgeven. Of u geeft ons de afmetingen door tussen de bevestigingspunten. Bij deze opgave zullen van deze afmetingen de marge aftrekken die nodig is voor het monteren van uw wavesail op maat.

De keuze van de juiste kleur

schaduwdoek rechthoek op maat kleuren
De keuze van de kleur van uw wavesail op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Ieder wavesail op maat is voorzien van een dubbel gestikte zoom rondom met daarin de Rvs zeilogen voor een eenvoudige installatie. Raadpleeg de handleiding op de website voor een juiste montage van uw wavesail.

Prijzen enkel alleen de complete set bevestigingsmaterialen bestaande uit staalkabels, katrolset en aluminium roedes:
Tot Breedte 300cm €185,70
Tot Breedte 400cm €308,77
Tot Breedte 500cm €377,94
Tot Breedte 600cm €447,11
Heeft u een langere lengte nodig dan 5m? Dan worden de bevestigingsmaterialen los berekend.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Laatst bekeken items