opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1469 reviews

Maatwerk Wavesail als flexibele zonwering voor uw terrasoverkapping!

Ben je op zoek naar een flexibele oplossing om je terras te overkappen? Wavesails zijn een ideaal alternatief voor een glazen pui als dak. Maatwerk wavesail doeken kunnen als dak van je overkapping dienen. Je kan ze gebruiken om je familie en vrienden te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Daarnaast kan je eenvoudig schaduw creëren zodra het nodig is. Elk doek wordt in ons eigen atelier gemaakt. Wij kunnen zo echt 100% maatwerk wavesail leveren. Dit is handig als de afmetingen telkens afwijken van je eigen terras. De doeken zijn ook nog eens leverbaar in verschillende kleuren. Je kan de kleur helemaal zelf uitkiezen als je er één wil laten maken in onze shop.

maatwerk wavesail

Wavesail maakt een overkapping lekker flexibel

In Nederland kan het ineens heel benauwd en heet worden. Je hebt echt een beetje schaduw nodig om veilig buiten te kunnen zitten. Alleen het volgende moment kan het weer alweer omslaan en begint het te regenen. Een schaduwdoek is dan niet meer nodig. Gelukkig is een wavesail heel flexibiel. Je kan een doek eenvoudig open en dicht schuiven. Dit is vooral prettig als je het vergelijkt met een glazen dak. Deze kan je meestal niet open en dicht zetten. Als het te benauwd onder een glazen dak wordt kan je geen kant op. Gelukkig schuif je een wavesail eenvoudig open als het nodig is. Het is eigenlijk een hele flexibele zonwering!

Hoe werkt een wavesail?

Je wil graag maatwerk wavesail laten maken alleen je hebt geen flauw idee wat het eigenlijk is. Geen probleem dit kan heel goed. Het is een zonwering gemaakt van HDPE. Dit is een materiaal dat o.a. schadelijke uv-straling tegenhoud. In je overkapping worden vervolgens staalkabels gehangen. Het zeil schuif je als het ware over deze kabels heen. Om te voorkomen dat de doeken gaan doorhangen worden de tunnels van de plooien over aluminium buizen geschoven. Dit zorgt voor extra versteviging. Je kan zo heel flexibel de doeken open en dicht schuiven. Dit doe je met een speciaal katrolsysteem. Het stukje aluminium zorgt voor extra stevigheid en je blijft het doek flexibel open en dicht schuiven.

Laat je wavesail volledig op maat maken

In ons atelier kan je een wavesail volledig op maat laten maken. Maatwerk is onze expertiese en we helpen je graag om een overkapping te maken. Je zit nu niet meer met beperkingen qua maatvoering van je overkapping. Er is bijvoorbeeld geen maximale breedte meer. Echt elke overkapping kan voorzien worden van een doek. Het doek wordt volledig compleet aangeleverd. Inclusief de staalkabels, katrol set en bevestigingsmaterialen om je eigen wavesail op te hangen. Dankzij de instructies kan je de montage heel eenvoudig zelf uitvoeren. De levertijd van een wavesail uit ons eigen atelier is ongeveer 3 weken. Het is handig om hiermee rekening te houden en op tijd te bestellen.

Kijk ook bij: Schaduwdoeken - Zonnezeilen - Schaduwdoeken waterdicht - Wavesails - Harmonicadoeken - Schaduwgordijnen - Maatwerk Schaduwdoeken - Zonnezeilen op maat - Maatwerk Wavesails