opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Knikarmschermen - de goedkope en efficiënte bescherming tegen zon en privacy

Knikarmschermen zijn ideaal als je op zoek bent naar een langdurige oplossing voor passende zonwering en privacybescherming voor jouw balkon of terras. Naast de hoge functionaliteit en betrouwbaarheid overtuigen de knikarmschermen vooral door hun uitstekende prijs-prestatieverhouding. Zo krijg je voor weinig geld een luifel die aan al jouw wensen voldoet en waar je lang plezier van zult hebben. Met onze knikarmschermen heb je de keuze uit verschillende series zodat er voor iedere smaak wel iets te vinden is.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Koop een knikarmscherm

Welke knikarmscherm je nodig hebt, hangt af van de volgende factoren.

1. Is de stof beschermd, bijvoorbeeld door een overstek aan het dak? Zo niet dan kies je liever voor een afdekkap over de luifel als regenbeschermingsdak of een volledig gesloten systeem zoals een cassettescherm. Dan heb je je type al geselecteerd.

2. Wat is de ideale breedte en diepte? zie tabel (? tabel ontbreekt ?)

3. Kies je voor de handmatige bediening met een slinger of neem je liever de uitvoering met elektromotor of nog comfortabeler met afstandsbediening? Deze kan zelfs worden gekoppeld aan een geautomatiseerd weerstation.

4. Bevestig ik de luifel aan de muur, plafond of spanten?

5. Welke kleur? Er is een grote verscheidenheid aan gekleurde, weerbestendige luifeldoeken. Koop nu jouw kwaliteit kinkarmscherm voor een lage prijs in de online shop.

De beginner: open knikarmscherm met waterdichte doek

Als u geen overdekte ruimte heeft voor uw open knikarmluifel, raden we in ieder geval een bovenkap aan die het luifeldoek beschermt tegen vuil zoals vogelpoep en regen. Zonder beschermkap wordt deze categorie een "open knikarmscherm" genoemd. Er zijn regenkappen verkrijgbaar die passen bij de frame kleur van uw knikarmscherm of die individueel kunnen worden aangepast aan de kleur van de gevel, waardoor de knikarmluifel nauwelijks zichtbaar is. De luifel is eenvoudig te installeren en kan ook achteraf worden gemonteerd. Als vuistregel geldt: hoe dikker het aluminium, hoe minder het uitzakt

De meest populaire kinkarmschermen zijn de halfcassetteschermen

Knikarmschermen met beschermkap bevinden zich in het middelste prijssegment. Ze zien er open uit, maar het doek is perfect beschermd door een bovenkap wanneer het is ingetrokken. De hogere prijs zie je terug in de kwaliteit. Deze buisvormige knikarmluifels zijn ontworpen om zeer lang mee te gaan. Onze ervaring is dat de kwaliteitsnormen voor de gebruikte materialen zorgen voor jarenlange probleemloze functionaliteit.

Handig: volledige gesloten cassetteschermen

De klassieker onder de knikarmschermen zijn de rondom beschermde cassetteschermen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse modellen met verschillend design. Volledig gesloten cassetteschermen bevinden zich in het hogere prijssegment, maar maken ook indruk met hun geteste topkwaliteit. De windstabiliteit, brandveiligheidsnormen en UV-bestendigheid zijn gedocumenteerd en gecertificeerd door een onafhankelijk testinstituut. Bij ons vind je een volledig assortiment knikarm cassetteschermen tegen eerlijke prijzen.