opc_loader

Waarom een waterdicht schaduwdoek? Het hoeft natuurlijk niet maar een waterdicht schaduwdoek heeft vele voordelen ten opzichte van een gewoon schaduwdoek. Naast de bescherming tegen water beschermt een waterdicht schaduwdoek u ook tegen schadelijke uv-straling. Een waterdicht schaduwdoek geeft u dus een comfortabel gevoel als u buiten zit. Door de extra coating die op het waterdichte schaduwdoek is aangebracht kunt u het zeer gemakkelijk reinigen. Naast het gemakkelijk reinigen van het doek door de coating zorgt die er ook voor dat het water sneller van het doek afrolt en zodoende kans op beschadigingen worden voorkomen.

Schaduwdoek waterdicht:

  • UV-bescherming (ongeveer 90%), scheur- en weerbestendig, schimmelbestendig.
  • Wind- en waterafstotend (waterdicht) door impregnatie laag.
  • 100% polyester weefsel. Gewicht: ongeveer 150 g / m².

U hebt schaduw nodig in uw woon- of kantooromgeving, maar wilt geen fortuin spenderen aan windgevoelige paraplu's of dure zonwering? Dan is het schaduwdoek waterdicht het alternatief. Deze schaduwdoek waterdicht kenmerkt zich door een zeer robuuste verwerking en biedt vele jaren optimale schaduwwerking. Het is niet alleen een praktische oplossing voor terrassen, balkons en zwembaden, het kan ook worden gebruikt om schaduw te bieden op speelplaatsen voor kinderen. Restaurants en bars gebruiken de schaduwdoek waterdicht voor buitenruimtes en kunnen zelfs worden gebruikt als alternatief voor carports.

Kenmerken schaduwdoek waterdicht

Het schaduwdoek waterdicht is gemaakt van scheur- en weerbestendige speciale polyesterstof. Het absorbeert tot 80% van alle schadelijke UV-stralen en maakt indruk met zijn waterbestendige structuur - het beschermt dus tegen alle kleine regenbuien dankzij het impregneren. Het is wel zo dat een waterdicht schaduwdoek op de naden door kan lekken. Belanmgrijk bij de montage is daarom dat men voldoende schuine afloop creeert van 30cm per meter diepte. Het onderhoud en schoonmaken is zeer eenvoudig dmv het met water af te spoelen. 

Kwaliteit schaduwdoek waterdicht

Het ingenaaide, interne weefsel zorgt voor hoge sterkte en garandeert de duurzaamheid van het product. Bij stormweer of windstoten moet de overkapping worden gedemonteerd.

Geweven schaduwzeilen zijn de meest effectieve zeillatten voor maximale UV-bescherming. Het ultra-strakke weefsel van de stof is onafhankelijk getest op UPF50 +, waardoor deze schaduwdoeken bijna ondoordringbaar worden door zonlicht. Meer dan 98% van de schadelijke UV-stralen worden hierdoor geblokkeerd.