opc_loader

Schaduwdoek waterdicht

Waarom een waterdicht schaduwdoek? Het hoeft natuurlijk niet, maar een waterdicht schaduwdoek heeft vele voordelen ten opzichte van een gewoon schaduwdoek. Naast de bescherming tegen water beschermt een waterdicht schaduwdoek u ook tegen schadelijke uv-straling. Een waterdicht schaduwdoek geeft u dus een comfortabel gevoel als u buiten zit. Door de extra coating die op het waterdichte schaduwdoek is aangebracht kunt u het zeer gemakkelijk reinigen. Naast het gemakkelijk reinigen van het doek door de coating zorgt die er ook voor dat het water sneller van het doek afrolt en zodoende kans op beschadigingen worden voorkomen.

De schaduwdoek waterdicht:

 • UV-bescherming (ongeveer 90%), scheur- en weerbestendig, schimmelbestendig.
 • Wind- en waterafstotend (waterdicht) door impregnatie laag.
 • 100% polyester weefsel. Gewicht: ongeveer 150 gr/ m².

U hebt schaduw nodig in uw woon- of kantooromgeving, maar wilt geen fortuin spenderen aan windgevoelige paraplu's of dure zonwering? Dan is een waterdicht schaduwdoek het alternatief. Deze schaduwdoek kenmerkt zich door een zeer robuuste verwerking en biedt vele jaren optimale schaduwwerking. Het is niet alleen een praktische oplossing voor terrassen, balkons en zwembaden, het kan ook worden gebruikt om schaduw te bieden op speelplaatsen voor kinderen. Restaurants en bars gebruiken waterdichte schaduwdoeken voor buitenruimtes en kunnen zelfs worden gebruikt als alternatief voor carports.

Filters
€ 25
€ 26
Model
Voorraad
  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

  Kenmerken waterdicht schaduwdoek 

  Het schaduwdoek waterdicht is gemaakt van scheur- en weerbestendige speciale stof. Het absorbeert tot 90% van alle schadelijke UV-stralen en maakt indruk met zijn waterbestendige structuur - het beschermt dus tegen alle kleine regenbuien dankzij het impregneren.

  Montage en onderhoud. Eenvoudig schoon te maken: het scherm wordt eenvoudig met water afgespoeld. De opbouw is geen probleem dankzij de meegeleverde scheerlijnen en de concave snit. Genaaid roestvrijstalen bevestigingsringen op elke hoek bieden voldoende mogelijkheden om de schaduwdoek waterdicht op geschikte punten te bevestigen.

  Kwaliteit schaduwdoek waterdicht 

  Het ingenaaide, interne weefsel zorgt voor hoge sterkte en garandeert de duurzaamheid van het product. Bij stormweer of windstoten moet de overkapping worden gedemonteerd. Geweven schaduwzeilen als de waterdicht schaduwdoek zijn de meest effectieve zeillatten voor maximale UV-bescherming. Het ultra-strakke weefsel van de stof is onafhankelijk getest op UPF50 +, waardoor deze schaduwdoeken bijna ondoordringbaar worden door zonlicht. Meer dan 98% van de schadelijke UV-stralen worden hierdoor geblokkeerd.

  Waterdichte schaduwdoek van Schaduwdoekkeuze.nl

  Waterdichte schaduwdoeken hebben vele toepassingen rondom het. Het kan worden gebruikt voor onder andere pergola's, verticale zonweringen en buitenruimtes. Het is heel gemakkelijk te bevestigen en kan het hele jaar door worden gebruikt.

  Waterdichte schaduwdoeken hebben aan één zijde een harslaag waardoor het waterdicht is. Als de stof wordt uitgerekt, bijvoorbeeld als her regent, zal het weefsel rekken en zal de kunststof harscoating scheuren. Het mag alleen worden gebruikt bij een helling van ten minste 20º en moet voldoende worden opgespannen om te voorkomen dat het water wordt vastgehouden.

  De meeste mensen stellen dat schaduwdoekstof voor wanneer ze denken aan schaduwzeilen, maar het ding is dat u ook schaduwzeilen kunt krijgen die gemaakt zijn van andere materialen waardoor ze waterdicht zijn. Schaduwdoekkeuze.nl is een van de toonaangevende leveranciers van stoffen voor waterdichte schaduwdoeken in Nederland.