opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Waterdicht verandadoek

Een waterdichte verandadoek geeft zowel bescherming tegen regen als tegen de zon. De  UV-gestabiliseerde en waterdichte stof biedt 90% UV-bescherming en laat geen regen, wind of  stof door. Hierdoor kun je vaker genieten van jouw buitenruimtes, ongeacht of het regenachtig of zonnig is.Bescherm ook jouw tuinmeubelen tegen zonnestralen en regen. De doeken zijn dubbellaags en zijn hierdoor extra sterk en stabiel. Kies voor kwaliteit zodat je de komende tien jaar hier verder geen omkijken meer naar hebt. Nooit scheuren aan de randen of het vervagen van kleuren. We bieden op alle doeken twee jaar garantie.

Eenvoudige installatie

Onze doeken zijn makkelijk te installeren. Elke rand is gelijkmatig uit elkaar geplaatst met duurzame dichtingsringen in iedere hoek voor eenvoudige installatie. Deze kunnen eenvoudig worden bevestigd aan een frame met behulp van bevestigingsmaterialen.Een waterdicht schaduwdoek is ideaal voor achtertuinen, zwembaden, tuinen of waar je dan ook schaduw en privacy nodig hebt. Ze worden ook vaak gebruikt als privacyscherm voor pergola’s of serres.Let op! Omdat het stof waterdicht is wil je voorkomen dat water zich in het midden verzamelt en zo op den duur het materiaal kan beschadigen. Dit is eenvoudig te voorkomen door onder een (lichte) hoek het doek te monteren zodat de regen altijd weg kan lopen.

Dit doek heeft een UV-beschermingsfactor van 80% en wordt niet beïnvloed door vocht en extreme temperaturen. De waterdichte stof is ook bestand tegen vlekken, meeldauw en rot. Elke hoek heeft een gelaste, solide roestvrijstalen bevestigingsring waarmee het doek kan worden gemonteerd aan een sterk bevestigingspunt. Standaard verandadoeken zijn een betaalbare en aantrekkelijke oplossing, maar deze zijn over het algemeen niet waterdicht, omdat ze zijn gemaakt van waterdoorlatend HDPE materiaal. Waterdichte verandadoeken zijn de perfecte oplossing voor alle weersomstandigheden. Zijn op maat gemaakt van duurzaam Docril materiaal wat kleur echt en bestand is tegen diverse weersomstandigheden.