opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Verandaschermen

Verandaschermen zijn gemaakt van stevig 280gr/m² kunststof materiaal wat 90-95% winddicht is. U kunt de Verandaschermen eenvoudig plaatsen tussen de palen van uw veranda in plaatsen. Met het verandascherm kunt u ervoor zorgen dat uw bezoek niet in de wind zit en er lekker warmpjes bijzit. Verandaschermen zijn een uiterst compacte zonwering met fraai afgewerkte profielen, een oogstrelende en tijdloze bescherming tegen felle zonnestralen.

Eventueel kan u ook nog een houtkachel onder de veranda plaatsen zodat u wat extra stralingswarmte heeft. Met een houtkachel in combinatie met verandaschermen kunt u er lekker warmpjes bijzitten. Zelfs in de wintermaanden kan u genieten van uw prachtige tuin. Standaard is een rechte uitvoering maar ook traploos te verstellen bochten behoren tot de mogelijkheid. De maximale breedte is maximaal 6 meter breed en 6,5 meter uit één stuk tot 10 meter x 6,5 meter gekoppeld. Standaard wordt dit scherm gecoat in kleur wit.

verandaschermen bestellen

Verandascherm online bestellen

Met verandaschermen kunt u binnen een paar seconden uw veranda volledig wind en waterdicht maken. Wij leveren een verandascherm met een ophangsysteem die u zelf mag uitkiezen. Dit kan een systeem zijn waarbij u het doek laat zakken of een systeem waarbij het doek op een soort rails gemonteerd wordt.

Bij een rails werkt het veranda scherm hetzelfde als een gordijn. Heel eenvoudig kan u het scherm dichttrekken en tegen elkaar sluiten met een rits of touwtjes. Uw veranda is nu volledig afgesloten zonder dat het u veel werk gekost heeft.

De verandaschermen zorgen ervoor dat uw veranda volledig overkapt wordt. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld in de winter ook lekker in uw tuin wilt zitten. Helaas hebben we in Nederland niet het weertype waarbij we maanden achter elkaar buiten kunnen zitten. Vooral als u doordeweeks werkt bent u beperkt tot de avonden, maar deze zijn al snel te fris om buiten te blijven zitten. U heeft bijvoorbeeld na een zonnige dag de barbecue aangestoken, maar voor u het weet wordt het wel heel erg fris. Met verandaschermen sluit u gewoon even uw overkapping af en kan u er lekker warm bijzitten ondanks dat het hartje winter is.

Veranda of serre zonweringen zijn vervaardigd uit de beste materialen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van slijtvast en roestvrij materiaal. Het doek is vervaardigd uit gecoate polyester garens. Bestand tegen Uv-licht en met een grote treksterkte. Het doek is afwasbaar, vuilafstotend en verkrijgbaar in een veelvoud van schitterende kleuren.

Verandaschermen op maat laten maken

Bent u van plan om verandaschermen aan te schaffen? Online heeft u een ruime keuze uit verschillende schermen die u op maat van uw veranda kan aanschaffen. Het verandascherm is gemaakt van kunststof gaasdoek. Het voordeel van pvc is dat het vrij stevig is en tegen een stootje kan. Daarnaast hoeft u het scherm niet te onderhouden en is alleen af en toe een schoonmaakbeurt voldoende. Dit wordt één keer per jaar geadviseerd, maar u kan het natuurlijk ook vaker doen als uw verandascherm vies is. De schermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en u kan zelf bepalen welke het beste bij uw tuin past. Een verandascherm wordt geleverd met een speciaal Uv-filter. Dit filter zorgt ervoor dat het kozijn niet verkleurd. U krijgt hierop van ons 5 jaar garantie. Zo heeft u geen reden meer om geen verandascherm aan te schaffen en kan u er vandaag nog één bestellen voor uw eigen veranda.