opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Veranda kleed

Een veranda kleed is van een afstandje niet te onderscheiden van een echt tapijt. Het buitenvloerkleed lijkt bijna op een echt vloerkleed en past perfect bij je eigen loungeset. Het grote verschil zie je pas op het moment dat je dichterbij komt. Het kleed is namelijk gemaakt van kunststof en hierdoor zon en weerbestendig. Je kan het hele jaar door genieten van je veranda kleed zonder dat deze verkleurd of vuil wordt. Kleeft er toch een beetje vuil aan? Geen probleem met een klein sopje ziet je kleed er weer uit als nieuw. Doordat het tapijt van kunststof gemaakt is kan je de stof eenvoudig afnemen en weer als nieuw er laten uitzien.

Geef jouw veranda extra styling mee

Het is absoluut de trend van vandaag om je veranda te stylen als een woonkamer. We zien niet alleen loungesets die veel weghebben van een bankstel, maar ook een vloerkleed om het sfeertje af te maken. Een veranda wordt steeds vaker een verlengstuk van je eigen woonkamer. Outdoor living krijgt zo echt een nieuwe betekenis. Het vloerkleed zorgt ervoor dat de styling compleet is. Je krijgt zo echt het huis gevoel in je eigen tuin. De kans is groot dat je nu nog langer buiten van een wijntje geniet in je eigen achtertuin.

Veranda kleed met een lange levensduur

Het nadeel van een kleed in de tuin is de levensduur. Doordat een vloerkleed in weer en wind komt te liggen is de kans groot dat deze het niet lang volhoudt. De levensduur neemt al snel flink af en waarschijnlijk voor de zomer voorbij is deze vergaan of verkleurd. Gelukkig hoeft dit helemaal niet meer want je kan ook voor een officieel veranda kleed kiezen. Deze is gemaakt uit kunststof en speciaal behandeld om weerbestendig te worden. Het kleed kan hierdoor tegen de zon en verkleurd niet meer zo snel. Je kan zo nog langer genieten van je eigen kleedje onder de veranda.

Bestel je eigen veranda kleed online

Wil je ook graag langer in de tuin genieten van de zon? Bestel je eigen veranda kleed online en geniet nog langer van de zon. Maak een keuze uit diverse designs en patronen en match deze met de styling van je tuin of veranda. Als je op tijd je bestelling plaatst kan je binnenkort al genieten van je eigen veranda kleed in de tuin.

Heeft u interesse in een veranda kleed? klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di t/m Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.

Voor een overzicht van de pergola zonwering buiten oplossingen klikt u op volgende link https://www.verandagordijnen.nl/verandavloer/