opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

lamellen overkapping

Lamellen overkapping

De lamellenoverkapping is de ideale moderne terrasoverkapping voor ons klimaat. Het is de perfecte oplossing voor een multifunctionele terrasoverkapping op maat. Een terrasoverkapping is de laatste jaren in verschillende uitvoeringen op de markt verschenen. Het enige nadeel is dat de overkapping vaak volledig gesloten is. Een gesloten overkapping is fijn in de wintermaanden of als het te warm is in de zon. Maar in het voorjaar wilt u juist graag de eerste zonnestralen meepakken. Met een lamellen overkapping kun je zowel de lamellen open als dicht zetten alsook volledig in- en uitschuiven. Hierdoor verleng je eenvoudig het binnen leven naar buiten en bepaal jezelf wanneer en hoeveel je buiten wilt genieten. Je creëert op deze manier voor het gehele jaar een extra leefruimte. Want naast het dak te sluiten is het ook mogelijk om de zijwanden volledig te sluiten d.m.v. glazen schuifwanden of zon en windwerende screens. Iedere lamellen overkapping wordt op maat gemaakt! Dus bijna iedere afmeting en model is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Kwaliteit bepaalt je verwachting

Je ziet ze steeds meer de lamellen overkapping. Maar juist dat is ook het veradelijke .Zoals bij ieder product wat nieuw is zie je na een tijdje steeds meer modellen tegen vaak zeer lage prijzen. Als je een beetje nadenkt en of onderzoek doet kun jezelf al concluderen dat dit bijna niet mogelijk is en tenkoste moet gaan van de kwaliteit. Een kwaliteit lamellendak bestaat uit een degelijke aluminium construcie met profielen van minimaal 200x200 mm en lamellen van 250 mm. Voor het soepel openen en sluiten van het lamellendak wordt een elktrische bediening geadviseerd. Zodat het volledig gelijkmatig geopend en gesloten wordt. Tegenwoordig ziet men steeds vaker een handbediening d.m.v. een draaistang waarmee je de lamellen opent en sluit. Dit systeem is beduidelijk minder van kwaliteit zeker met de dunnere aluminium constructie die men daarbij aantreft. Het enigste voordeel van deze modellen is de prijs maar daar is ook alles mee gezegd. Men kent het gezegde goedkoop is duur koop wat zeker bierbij het geval is.

Lamellen overkapping voor verkoeling op uw terras

Bij een juiste kwaliteit lamellen overkapping heeft men voor jaren plezier van een ideale oplossing voor verkoeling in de zomermaanden en warmte in het voor- en najaar en winter. Bij de traditionel terrasoverkappingen kan men vaak kiezen voor een dak van glas of plycarbonaat waarbij de warmte onder blijft hangen. Deze overkappingen hebben altijd een vast dak waardoor het vaak bij een beetje zonneschijn in voorjaar al snel te warm is. Hierdoor is een aluminium terrasoverkapping niet altijd de beste oplossing en heeft het zeer beperkte mogelijkheden. Dit ziet men vaak niet als je er een aan wilt schaffen, dan heb je alleen oog voor de voordelen. Een degelijke zonwering systeem voor het doorzichtige dak wordt vaak door de prijs over het hoofd gezien, ook al hebben wij hiervoor een voordeliger oplossing.  Als je alles bij elkaar telt dan is een lamellen overkapping nog niet eens duurder dan een vaste aluminium terrasoverkapping van goede kwaliteit. En heb je hierbij veel meer mogelijkheden.

Belangrijke voordelen bij aanschaf van een lamellendak

  • Geen balderen of regen op je terras. Ook niet wanneer je de lamellen sluit.
  • Geintegreed goten systeem in de constructei.
  • Volledig rondom te sluiten d.m.v glaspanelen of screens
  • Geintegreerd LED licht systeem in de aluminuum dakliggers
  • Volledig naar eigen wens samen te stellen in nagenoeg iedere afmeting

Maatwerk Lamellen overkapping op jouw terras

Doordat niet iedereen een even groot terras heeft ie maatwerk de oplossing. Wij bieden je de mogelijkheid om een lamellen overkapping te laten maken vor jouw terras. Dit alles zonder absurde prijzen te rekenen. Bij ons is maatwerk de standaard! Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een aantrekkelijke offerte volledig op maat voor je situatie. Of het nu voor in de tuin is of op een dakterras of aan het strand bij een beachclub het maakt niet uit de lamellenoverkapping zorgt voor meer en langer buiten plezier. En ben je horecaondernemer dan vergroot een uitbreiding d.m.v. een lamellendak je omzet aanzienlijk doordat je langer gasten op je terras kunt laten genieten.