opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Merken schaduwdoeken

De terrakleurige Nesling schaduwdoeken geven u verkoeling bij warm weer en is bovendien een fraai uitzicht in de tuin. Met de lente eindelijk hier en de zomer op slechts een hartslag weg, wil Schaduwdoekkeuze.nl graag de merken zien, die wij hebben als het gaat om schaduwdoeken.
 

Nesling schaduwdoeken

De ontwerpen van Nesling schaduwdoeken is een combinatie van stijl en functionaliteit, het creëren van hoogwaardige zonwering, die een optimale bescherming biedt tegen UV-stralen. De Nesling schaduwdoeken zijn:

 1. Zeer sterke HDPE geknoopte doeken;
 2. Kan het hele seizoen buiten blijven (maart-september);
 3. Tot 95% bescherming tegen schadelijke UV-stralen;
 4. Eenvoudig schoon te maken;
 5. Schimmelbestendig;
 6. Eenvoudig te installeren;
 7. Waterbestendig.

Sunfighters schaduwdoeken

Met de Sunfighters schaduwdoeken kunt u heerlijk buiten zitten om eens goed tot rust te komen. Maar door de variërende weersverwachtingen van Nederland is het briesje soms nog wat koud en soms is de felle zon veel te warm. De Sunfighters schaduwdoeken zijn de oplossing voor het creëren van een gezellige schaduwplek en biedt tevens bescherming tegen de zon. De Sunfighters schaduwdoeken zijn niet alleen mooi en functioneel, maar bieden een goede bescherming tegen Uv-straling. Wij hebben voor iedere schaduwoplossing een schaduwdoek.

 1. Hang op 30 graden om water af te tappen - Kan het hele seizoen buiten blijven (maart-september);
 2. Eenvoudig te installeren;
 3. Waterbestendig;
 4. Eenvoudig schoon te maken;
 5. HDPE-doek van 280 gr/m²;
 6. Positie tegen de ondergaande zon;
 7. Tot 95% bescherming tegen schadelijke UV-stralen;
 8. Zorgt voor onderdak en privacy;
 9. Eenvoudig schoon te maken.

De Sunfighters schaduwdoeken hebben de varianten waterdichte schaduwdoeken en waterdoorlatende schaduwdoeken. Beide bieden ze bescherming tegen uv-straling. De schaduwdoek, die waterdoorlatend is, is gemaakt van HDPE. En daardoor is het minder windgevoelig. De waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van de stof: polyester. Door de coating blijft het waterdicht en kunt u gerust blijven zitten bij een regenbui.

Onze schaduwdoek wordt standaard geleverd met genaaide zwarte bindranden (een duurzaam veiligheidsgordel materiaal) en gaatjes om de 2 voet.

Bij stukken van 100 vierkante meter of groter, adviseren wij ondersteunende kabels eronder te gebruiken om doorzakken te voorkomen. De lichtgewicht kabel kan van hoek tot hoek worden gereden en biedt een X voor het schaduwdoek om op te rusten.

Aangepaste bestellingen (inclusief alle schaduwdoeken) kunnen niet worden geretourneerd en worden niet gerestitueerd. Controleer of de gewenste maten juist zijn voordat u de bestelling plaatst.

Schaduwzeil plaatsing

Elk merk schaduwdoek kan eenvoudig gemonteerd worden. Voordat u met de installatie begint, is het erg belangrijk dat u de meest geschikte locatie voor uw schaduwdoek hebt. Houd rekening met het volgende:

 1. Grootte van het schaduwdoek
 2. Sterkte van bestaande constructies die bedoeld zijn als ankerpunten;
 3. Mogelijkheid om geschikte bevestigingspalen te plaatsen;
 4. Locatie van barbecues, vuurkorven en andere hittebronnen;
 5. Zonrichting en pad volgen;
 6. Typische en maximale windsnelheden voor uw gebied.

Opmerking: schaduwdoeken mogen niet worden gebruikt in de buurt van open vuur. Warmte en chemicaliën in de dampen van een vlam kunnen beide de levensduur van het weefsel beïnvloeden. Ongeacht het merk van de schaduwdoek.

Bij het bepalen van de locatie voor uw schaduwdoek is het belangrijk om rekening te houden met de beweging van de zon door de lucht gedurende de dag. De schaduw van het doek beweegt natuurlijk mee als de zon beweegt. Hierdoor hebt u midden in de zomer alleen 's middags direct onder het schaduwdoek schaduw.

Nadat u de locatie voor uw schaduwdoek heeft geïdentificeerd, is het belangrijk om de meest geschikte bevestigingspunten voor de hoeken te bepalen.

Als er nog niet voldoende bevestigingspunten beschikbaar zijn, moeten er mogelijk palen worden geïnstalleerd. Aan elke kant van het doek moet er een ruimte tussen de hoek van het schaduwdoek en het ankerpunt zijn, waardoor de stof kan worden uitgerekt plus het spanmateriaal. Dit moet aan elke kant van het schaduwdoek worden gedaan om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is om het doek goed op te spannen. Bekijk de merken schaduwdoeken.