opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Deurluifels

Wat is er fijner dan droog uw huis binnen stappen? Vanaf nu kan dat probleemloos met een ruime keus in deurluifels voor boven uw voordeur of achterdeur. Deurluifels geven een ideale bescherming tegen regen, zon, sneeuw en overige weersinvloeden. Daarnaast wordt een deurluifel momenteel steeds vaker toegepast als droge rook plek. Er kan namelijk ook een infrarood verwarmingslamp onder gemonteerd worden dat men zowel droog als warm buiten kan roken.

Kwaliteit deurluifels

De meeste deurluifels hebben een polycarbonaat platen dak of een helderen glazen dak, waardoor u helder doorheen kunt kijken. Het voordeel van een deurluifel met polycarbonaat dak is dat deze ook nog een zon UV-bescherming biedt. Het plaatsen van de deurluifels is zeer eenvoudig en gemakkelijk zelf te doen. Bij iedere deurluifel zit een uitgebreide handleiding met tekening waardoor het monteren geen probleem is.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een deurluifel 

Waar moet u op letten bij aanschaf van een deurluifel? Wij weten door onze jarenlange ervaring in de verkoop van deurluifels precies welke model of afmeting het beste bij u past. Hierdoor kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een kwalitatief goede deurluifel.

Deurluifel bestellen

Heeft u interesse in de deurluifels? Klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en afmetingen. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl.

Om uzelf tegen zware regen of zon te beschermen wanneer u uw huis binnenkomt of verlaat, gebruikt u een deurluifel in een stijl of kleur die bij uw huis past. Stijlvolle alternatieven op de website van Schaduwdoekkeuze.nl laten u comfortabel uw sleutels pakken en boodschappentassen neerleggen.

Een deurluifel is gemaakt van sterke materialen zoals metaal of met glas versterkt polyester, dus het zal het gewicht van zware sneeuw makkelijk aankunnen. Ze zijn (vaak) gemaakt van glas, versterkt polyester zijn brandvertragend, Uv-bestendig en gemakkelijk te repareren, terwijl ze aan het einde van hun levensduur recyclebaar zijn.

De beschikbare luifels hebben een modulair ontwerp, waardoor u eenvoudig de lengte kunt aanpassen aan de ruimte die u hebt. Door de natuurlijke ronding van deze luifels kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd door regen, terwijl ervoor wordt gezorgd dat er geen water bovenop komt. Deurluifels vormen een aanvulling op uw deuropening en bieden de volgende voordelen:

  • Sommige zijn voorzien van transparante luifels van polycarbonaat, met witte kunststof beugels, die wat zonlicht doorlaten.
  • Een luifel kan met andere luifels worden gemonteerd om overkappingen voor uw fietsen, motorfietsen of tuinhuisjes te maken.
  • Roestbestendige aluminium strips worden op sommige moderne deurschermen geplaatst om hun levensduur te verlengen.

Veel mensen bestellen een deurluifel, omdat het hun voordeur beschermt tegen het slechtste weer en tijdens de winter een barrière vormt tegen koude wind.  Op warme dagen wordt het directe zonlicht door luifels geblokkeerd zodat uw huis op natuurlijke wijze koel blijft.