opc_loader
Filters
Model 
Beschermingsfunctie 
Uv zonbescherming
Windbescherming 
Doorkijk 
Rolgordijn uitvoering 
Materiaal eigenschappen 
Gewicht 
Kleur 
Breedte 
Hoogte

Kies het juiste Buitengordijn

Welk op maat gemaakt buitengordijn systeem past het beste bij u?

Artikel 1 tot 40 (van de 130 artikelen). Resultaat:1234VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 130 artikelen). Resultaat:1234VolgendeToon alles

Buitengordijnen

Buitengordijnen zijn vooral bedoeld om wind en tocht bij uw terrasoverkapping te voorkomen. Bovendien verhogen buitengordijnen de sfeer ter plekke. De schuif buitengordijnen zijn een ideale oplossing tegen wind, regen, zon en inkijk. Door onder een bepaalde zijde van een overkapping een buitengordijn te monteren kunt u zelf bepalen wanneer en hoever u het schuifgordijn open of dicht schuift.

Nieuw schuifsysteem van buitengordijnen

Het innovatieve schuifsysteem van het buitengordijn is simpel en eenvoudig te monteren. U wilt namelijk een bepaalde zijde van uw overkapping flexibel kunnen afsluiten wanneer het nodig is. Het nieuwe schuif buitengordijn is de oplossing. U kunt kiezen tussen een montage in de dagmaat (binnenkant van een kozijn) of óp de dagmaat. Als u het buitengordijn in de opening monteert, ontstaat er een kier. Bij montage van het buitengordijn op de dagmaat sluit het gordijn helemaal tot boven aan.

Twijfel niet en kies voor een sfeer verhogend buitengordijn

Als u veel buiten bent, kent een buitengordijn alleen maar voordelen voor u. Want naast het praktisch voordeel van de buitengordijn en het extra sfeerelement heeft een buitengordijn ook nog een ander voordeel. Als het koeler buiten is en u de gordijnen dicht schuift, blijft de warmte van bijvoorbeeld een terrasverwarmer lekker binnen de veranda. Andersom is het natuurlijk ook wanneer het buiten zomers warm is blijft het in de overkapping koeler wanneer het buitengordijn gesloten is.