opc_loader

Kies het juiste Buitengordijn.

Welk op maat gemaakt buitengordijn systeem past het beste bij u?

Buitengordijnen

Buitengordijnen zijn vooral bedoeld ter voor komen van wind en tocht in uw terrasoverkapping. Naast deze functionaliteit verhogen buitengordijnen ook het sfeer gehalte in een overkapping. Doordat een veranda steeds vaker gezien wordt als een verlenging van het interieur naar het buitenleven zijn de schuif buitengordijnen een ideale oplossing tegen wind, regen, zon en inkijk. Door onder een bepaalde zijde van een overkapping een buitengordijn te monteren kunt u zelf bepalen wanneer en hoever u het schuifgordijn open of dicht schuift.

Nieuw schuifsysteem van buitengordijnen

Het innovatieve schuifsysteem van het buitengordijn is simpel en eenvoudig te monteren in uw overkapping. U wilt namelijk een bepaalde zijde van uw overkapping flexibel kunnen afsluiten wanneer het nodig is. Dan is het nieuwe schuif buitengordijn de oplossing om in of aan de veranda te monteren. U kunt namelijk kiezen tussen een montage in de dagmaat of op de dagmaat. Het verschil zit hem in dat wanneer u het buitengordijn in de opening monteert er een kier open blijft en bij montage van het buitengordijn op de dagmaat dan sluit het gordijn helemaal tot boven aan.

Twijfel niet en kies voor een sfeer verhogend buitengordijn

Wanneer u veel gebruik maakt van het buitenleven dan heeft het monteren van een buitengordijn alleen maar voordelen voor u. Want naast het praktisch voordeel van de buitengordijn en het extra sfeer element heeft een buitengordijn ook nog een ander voordeel. Namelijk wanneer het wat koeler buiten is en u de gordijnen dicht schuift blijft de warmte die eventueel bereikt wordt met een terrasverwarmer lekker binnen de veranda. Andersom is het natuurlijk ook wanneer het buiten zomers warm is blijft het in de overkapping koeler wanneer het buitengordijn gesloten.