opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Buitengordijn op maat

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

coolsail buitengordijn

Buitengordijn Coolsail

Coolsail buitengordijn op maat is geschikt om het hele jaar, dus ook in winter maanden buiten te laten hangen. Het 320 gr/m2 HDPE materiaal is van een dusdanige duurzame kwaliteit dat het hiervoor zeer geschikt is. Door een buitengordijn in je overkapping of op het balkon te gebruiken kun je meer en langer genieten van buiten in de zomer maanden met hogere temperaturen. Je kan hierdoor zelfs het interieur gevoel en sfeer mee naar buiten nemen zodat je na de herfst en winterperiode meer buiten kan genieten. Op deze manier wordt je terras of balkon een verlengstuk van je woonhuis of appartement. Het HDPE (high Destiny polyethyleen) beschermt tegen zon en warmte, maar ook tegen wind en regen. Het voordeel van deze stof is, ondanks dat het materiaal je beschermt je geen opgesloten gevoel hebt, omdat jij door het gordijn heen kunt kijken. Je kijkt namelijk altijd van donker naar licht dus vanuit buiten werkt het buitengordijn ook nog privacy verhogend. Naast verkoeling in de zomer geeft het buitengordijn ook extra sfeer aan je terrasoverkapping of balkon.

Bediening

Je schuift het Coolsail buitengordijn eenvoudig naar links of rechts. Om de kwaliteit van het buitengordijn op maat nog meer te verhogen werken we het gordijn rondom af met een polypropyleen verstevigingsband. Je mag daarom het Coolsail buitengordijn ook niet vergelijken met alle standaard buitengordijnen die door collega-bedrijven aangeboden worden. Dat zijn de standaard modellen die in kwaliteit een stuk minder en eenvoudiger zijn dan het 320 gr/m2 HDPE materiaal waar het Coolsail buitengordijn van gemaakt is. Daarom worden bij het Coolsail buitengordijnen de Rvs zeilringen van 32 mm buiten maat en 18 mm binnen diameter in de verstevigingsband geponst zodat dit niet uitscheurt, ook niet na jaren van intensief gebruik. Door deze roestvrij stalen zeilringen gaat de staalkabel waarover je het buitengordijn open en dicht kan schuiven. Hierdoor is er nooit een speling tussen het gordijnophangsysteem waartussen nog zonnestralen door zouden kunnen schijnen.

Kies de juiste maat

Coolsail buitengordijnen worden voor je op bijna iedere gewenste maat en model gemaakt. Zo kan je kiezen om een groot buitengordijn voor de volle lengte van je balkon of in je veranda. Maar je kan ook kiezen voor 2 of meer kleinere gordijnen die naar elkaar toe schuiven. Je kan deze in het midden waar ze bij elkaar komen nog aan elkaar vastzetten met bijvoorbeeld klittenband. Bij een groot gordijn wat je naar links of rechts schuift, heb je dan maar aan een zijde een pakket hangen wanneer het opengeschoven is. Je kan het pakket gordijnen wat dan aan de zijkant dan met een embrasse vastzetten, zodat het buitengordijn mooi in de plooien valt.

Zorgloos genieten

Met een Coolsail buitengordijn op maat kan je langdurig en zorgloos genieten. Niet alleen in de zomermaanden maar het gehele jaar door. Het HDPE materiaal is weerbestendig waardoor het probleemloos buiten kan hangen. Het is schimmelwerend, vochtbestendig en onderhoudsarm, want vuil hecht niet vast aan het kunststof gebreid materiaal. Daarbij is het buitengordijn makkelijk schoon te maken met water, let op geen chemicaliën gebruiken voor het schoonmaken van het doek. Je kan het doek afwassen met bijvoorbeeld natuurlijke (groene) zeep of afspuiten met een tuinslang. Naast dat een buitengordijn je bescherming biedt tegen de schadelijke Uv zonnestralen, licht en warmte verhoogt het ook het privacy gevoel. Met een privacygordijn op je balkon ben je beschermd tegen nieuwsgierige buren of voorbijgangers. Geniet dus zorgeloos in je buitenverblijf zoals een terrasoverkapping, serre of veranda. Ook van wind heb je geen last wanneer je het buiten gordijn dicht schuift. Het HDPE materiaal werkt namelijk wind remmend waardoor je bij harde wind gewoon buiten kunt blijven zitten zonder hinder te ondervinden. Natuurlijk bij een storm raden we wel aan om het windgordijn open te schuiven en vast te zetten om schade te voorkomen.

Eigenschappen:

 • Materiaal: HDPE
 • 90-95% UV zonwerend
 • 90% Windreductie en regen beschermend
 • Gewicht 320 gr/m2;
 • Afwerking rondom d.m.v. polypropyleen verstevigingsband
 • Rvs zeilogen 18 mm
 • Garantie: 5 jaar tegen UV-degradatie

 

Kies de juiste kleur en materiaal

HDPE 340 gr/m2

hdpe ebony black zwart hdpe charcoal grey antraciet  hdpe camel dust zand

buitengordijn bruin zwart  hdpe ivoor vanilla bean hdpe vivid silver grijs

 • Materiaal: HDPE
 • Gewicht: 340 g/m2
 • UV bescherming: >95%
 • Type: waterdoorlatend

 

Belangrijk om te weten

 • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op
 • Buitengordijn op maat valt buiten het wettelijke retourrecht doordat het speciaal voor je op maat gemaakt is.

 

Hoe plaats ik een bestelling?

Je bent geïnteresseerd in een buitengordijn? Hiervoor kun je op 2 manieren informeren naar de prijs voor jouw afmeting.

1) Je klikt op de offerte button bovenaan de pagina en vult het formulier in.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de orderbevestiging ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Buitengordijn op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Buitengordijn op maat
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Buitengordijn op maat

Dit heb je bekeken