opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Windbreekgaas schuifgordijn

Of betaal in termijnen vanaf 11,37 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd
Beschermingsfunctie
Windwerend
Uv zonbescherming
20%
Windbescherming
80% - 95%
Doorkijk
99%
Model
Schuifgordijn
Materiaal eigenschappen
Mesh
Gewicht
250 g/m2
Kleur
Zwart

Windbreekgaas schuifgordijn

Plaats een windbreekgaas schuifgordijn in je overkapping en je geniet meer en langer van het buitenleven. Een schuifgordijn wat als primair doel heeft om de wind tegen te houden is ideaal wanneer je ook op een frisse avond of in het najaar of voorjaar gebruik wilt maken van de terrasoverkapping. Met een windbreek percentage van tussen de 80% - 95% scheelt dit aanzienlijk aan warmte wanneer het windbreekgaas gordijn gesloten is. Zeker wanneer je gebruik maakt van een terrasverwarming in de overkapping behoort kou tot het verleden. Een opgesloten gevoel heb je nooit met het Mesh PVC materiaal omdat je ten alle tijden voor de volle 100% c.q. 99% vanuit de terrasoverkapping naar buiten kijkt. Vergeleken met andere materialen is dit een enorm voordeel. Bang voor nieuwsgierige blikken van buren, voorbijgangers of anderen hoef je niet te zijn omdat die niet door het gaasdoek materiaal heen de overkapping in kunnen kijken. Je kijkt altijd van donker naar licht.

Maatwerk in Windbreekgaas gordijnen is onze specialiteit!

Schaduwdoekkeuze.nl is gespecialiseerd in maatwerk waardoor ieder schuifgordijn op maat gemaakt wordt. Je bent dus niet afhankelijk van standaardafmetingen en ook niet van standaard schuifgordijnen die ingekort worden naar de juiste afmeting voor jouw overkapping. Nee je geeft ons de juiste afmeting door van hart op hartpaal en tussen vloer en plafond en wij maken het windbreekgaas schuifgordijn exact voor je op maat. Bij ieder windbreekgaas gordijn is het mogelijk om te kiezen uit 4 verschillende soorten zijsluitingen om op deze manier beide zijkanten te sluiten. Je vindt de verschillende sluitingen zoals patentbeugels (kunststof draaiknoppen in kleur), tourniquets, tenax drukkers en caravanrail in het optie menu.

Tourniquet Patentbeugel Tenax Caravanrail
tourniquet patentbeugel tenas locks drukker caravanrail keder

Windbreekgaas schuifgordijn kwaliteit

Windbreekgaas schuifgordijnen zijn gemaakt uit 250 g/m2 Mesh materiaal, ook wel bekend als PVC gaasdoek. Belangrijkste eigenschap van dit materiaal is dat het vooral de wind tegen houdt. Je moet rekenen op een wind breek niveau van tussen de 80%. Let wel op het houdt geen kou tegen maar wel de wind. Naast de belangrijkste eigenschap om wind tegen te houden wordt ook de schadelijke Uv straling voor ongeveer 20% gefilterd. Het Mesh doek staat bekend om zijn weerbestendigheid het gehele jaar door en het is onderhoudsvrij door het kunststof (PVC) materiaal.

Eigenschappen:

 • Kleur zwart
 • 80% - 95% Windreductie
 • 20% Bescherming tegen UV
 • Regen bescherming.
 • 99% vrije doorkijk
 • Gewicht 250 g/m2.
 • Afwerking rondom met polypropyleen band.
 • Houd rekening met eventuele afwijkingen van enkele centimeters.
 • Kleur zwart en de structuur van het windbreekgaas schuifgordijnen kan in werkelijkheid enigszins afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.
 • 24 mm  U-rail
 • Rollers verzinkt worden om de 50 cm geplaatst aan boven band.
 • Garantie: twee jaar

Conclusie voor het bestellen van een windbreekgaas schuifgordijn op maat!

Als je een oplossing zoekt tegen alleen wind en regen dan is een windbreekgaas schuifgordijn het ideale ideaal alternatief voor een gesloten glazen wand of schuifpui. Daarnaast is een windbreekgaas gordijn voordeliger in aanschaf en makkelijker in montage dan een glazen harmonicadeur. Ook ben je veel flexibeler in de toepassing wil je namelijk volledig in de buitenlucht zitten dan schuif je snel het gordijn opzij. Door gebruik te maken van de embrasse bind je het schuifgordijn bij elkaar zodat het niet in de opening hangt.

Hoe bestel ik mijn windbreekgaas gordijn?

Hiervoor zijn 2 manieren:

1) Bestel direct via de webshop. Kies in het optie menu eerst de breedte die je nodig hebt. Bijvoorbeeld 325 cm dan kies je de breedte tot 4m. Daarna selecteer je de hoogte die je nodig hebt. Ook hier kies je de juiste hoogte of een afmeting die erboven ligt. Bijvoorbeeld 212 cm kies dan 215 cm. Tijdens het bestelproces vermeld je de juiste afmeting in het opmerking vak. Daarna kies je de gewenste kleur, zijsluitingen en ophangsysteem eventueel aangevuld met een embrasse.

2) De onder mogelijkheid is door ons een email te sturen met de afmetingen die u nodig heeft. Wij sturen je dan normaal gesproken binnen 12 uur een prijsofferte.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor openingstijden

Windbreekgaas schuifgordijn heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Windbreekgaas schuifgordijn
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Windbreekgaas schuifgordijn