opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Screendoek bestellen

Snel en gemakkelijk screendoek bestellen. Naast zonneschermen zijn screens al decennialang een vertrouwd gezicht in het Nederlandse straatbeeld. Door de lange levensduur van de cassette van het screen is na verloop van tijd alleen het doek versleten of verkleurd. Het doek kunt u dan gemakkelijk opnieuw bestellen.

screendoek bestellen

Schaduwdoekkeuze.nl biedt u een breed aanbod screendoeken tegen aantrekkelijke prijzen. Bij ons kunt u een screendoek los bestellen en kunnen wij u voorzien van een doek op maat. Zo kunnen wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven! De screendoeken binnen ons assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en eenvoudig schoon te houden. Zo geniet u langer van een screendoek die er mooi uitziet en uw woning een mooie uitstraling geeft.

Screendoek vervangen

Schaduwdoekkeuze.nl heeft daar de ideale oplossing voor, namelijk de vervanging van een bestaande screendoek. Aan de hand van de meegeleverde montage-instructie kunt u het bestaande screendoek eenvoudig demonteren en vervolgens het nieuwe screendoek gemakkelijk ophangen. Door het vervangen van uw screendoek bespaart u honderden euro’s en uw bestaande screendoek kan dan weer vele jaren mee!

Een screendoek zorgt niet alleen voor verkoeling in huis, het houdt tevens lichtinval tegen en het weerkaatst maar liefst 90% van het zonlicht. Bovendien heeft een screen een isolerende werking wat tot een besparing van 29% kan leiden op uw huidige energiekosten. Daarnaast gaat een screen verkleuring van uw meubilair tegen! Redenen genoeg om te kiezen voor het vervangen van uw huidige screendoek, zodat uw screen weer jaren mee kan. Bestel uw screendoek.

screen doek bestellen

Wij werken exclusief met het merk Coolsail. Bekijk hier het gevarieerde aanbod screendoeken. Wij kunnen tevens maatwerk leveren, want iedere afmeting is bij ons mogelijk! Laat u inspireren door de screendoeken

Voordelen screendoeken

Wat zijn de voordelen van een screendoek? Hier een paar voordelen van een screendoek op een rij:

  1. Een screendoek is zeer weerbestendig. Een regenbui kan namelijk geen kwaad voor het doek! Overigens is het doek van uw screen wel bestand tegen rot en schimmel. Daarom moet u uw doek wel met regelmaat schoonmaken.
  2. In de winter kunt u profiteren van de isolerende functie van screens. Kennisinstituut TNO  heeft onderzoek gedaan naar het verband tussen buitenzonwering en het besparen van energie. Hier is uit naar voren gekomen dat woningen tot 12% op hun energiekosten kunnen besparen middels buitenzonwering, waaronder screens!
  3. Een screendoek weert nagenoeg 85% van de warmte die op het raam valt! Het doek laat overigens wel licht door, vanwege de enigszins open structuur. Bovendien blijft het koel in uw huis, zonder dat u in het donker hoeft te zitten.
  4. Een van de vele voordelen van een screendoek is dat u de zon buitenhoudt, maar wel naar buiten kunt kijken en u nagenoeg geen inkijk heeft.

Screendoek garantie

Indien uw product defect raakt kunt u rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie, doordat wij samenwerken met Outdoor Tuinidee BV. Op al onze producten is de garantietermijn van de leverancier van toepassing onverminderd de wettelijke rechten van de consument. Outdoor Tuinidee bv heeft geen eigen reparatiedienst en stuurt defecten producten altijd terug naar de leverancier om te laten repareren indien mogelijk. Voor meer informatie over onze garanties kunt u altijd contact opnemen. Eenvoudig een screendoek bestellen.