opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Type 
Uitvoering 
Breedte 
Lengte 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

Harmonicadoeken waterdoorlatend

Staat je gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK harmonicadoek! VRAAG NU JE OFFERTE AAN!

Artikel 1 tot 40 (van de 45 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 45 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Harmonicadoeken, zon of schaduw? 

Bij Schaduwdoekkeuze.nl ben je aan het juiste adres voor het meest ruime aanbod harmonicadoeken. Je bepaalt hierdoor zelf hoeveel zon je wilt boven het terras. Er zijn erg veel voordelen welke je in de praktijk gaat ervaren als je eenmaal een harmonicadoek in het gebruik heeft genomen. Dit leggen we je graag uit.

Voordelen harmonicadoeken

Om te beginnen wordt een harmonicadoek met staalkabels en een katrolset open en dicht geschoven. Naast de standaard lichtdoorlatende schuifgordijnen zijn er ook de waterdichte harmonicadoeken en deze zorgen ervoor dat je ook droog zit tijdens een regenbui. Maar wist je dat je de harmonicadoeken ook kunt gebruiken als alternatief voor een terrasoverkapping? Het voordeel is dat de kosten veel lager zijn en dat de installatie eenvoudig uit te voeren is. Maar de kwaliteit van een wavesail is ook gelijk aan een harmonicadoek. Een bijkomend voordeel is dat het je ook zal beschermen voor schadelijke UV straling.

Harmonicadoeken inclusief bevestigingsmaterialen

Meestal worden de harmonicadoeken compleet geleverd, dus inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen zoals staalkabelset, katrollenset en aluminium roedes. Op het moment dat je voldoende bevestigingsruimte hebt, span je de staalkabels strak met de meegeleverde spanners, zodat het wavesail geleid over de staalkabels. Met de bijgeleverde katrollenset is een harmonicadoek eenvoudig open en dicht te trekken. Als er geen bevestigingsruimte is, kun je een pergola kiezen, waarin het wavesail gemonteerd wordt. Hiermee heb je tegelijkertijd een losse terrasoverkapping.

Kies voor kwaliteit

De bekendste merken die Schaduwdoekkeuze.nl levert zijn Coolsail, Sunfighter en Nesling voor harmonicadoeken. Al deze merken leveren de doeken in diverse afmetingen en kleuren, inclusief bevestigingsmateriaal en handleiding. Daarnaast is het ook nog mogelijk om te kiezen voor een maatwerk oplossing wanneer een standaard afmeting niet mogelijk is. Nesling en Coolsail bieden ook een pergola aan wanneer er geen bevestiging mogelijk is bij een bestaande situatie. Je kan kiezen voor de standaard afmetingen van Nesling als ook voor een volledig op maat gemaakte pergola van Coolsail. Wat een voordelen toch! Schaduwdoekkeuze.nl heeft ook nog de mogelijkheid om harmonicadoeken zonder bevestigingsmateriaal te bestellen waardoor je de vrije hand hebt in de manier waarop je het doek ophangt. Kortom alles wat je bedenkt is mogelijk en wij helpen je graag!