opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Wavesail 290x400cm zwart

Hierom bestel je een wavesail bij Schaduwdoekkeuze.nl:

harmonicadoek 280 g/m2

betaallogo's producten

405,95
Of betaal in termijnen vanaf 13,53 p/m. Meer info
Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 - 5 werkdagen geleverd
Kenmerken
Type:
Waterdoorlatend
Uitvoering:
Incl. bevestigingsmaterialen
Breedte:
290 cm
Lengte:
400 cm
Kleur:
Zwart
Gewicht doek:
280 g/m2
Merk:
Sunfighter

Wavesail 290x400cm zwart Kopen? Voordelig bij Schaduwdoekkeuze.nl

Sunfighters Wavesail 290x400cm waterdoorlatend en licht doorschijnend maar beschermend tegen de Uv-straling. Het Sunfighters Wavesail 290x400cm is gemaakt van een geweven kunststof HDPE vezel 280gr/m2; . Een Wavesail kunt u open en dicht schuiven door de bediening van het wavsail met een katrolsysteem. Het Wavesail 290x400cm schuift dan soepel over 3 Rvs staalkabels op en neer. Het is dus wel belangrijk bij Wavesails dat u de 3 Rvs staalkabels goed strak kunt bevestigen denk hierbij aan tussen 2 muren of in een pergola of ander stevige constructie die u heeft of maakt.

Wavesails een flexibele zonwering oplossing

Het grote voordeel van het hebben van een Wavesail 290x400cm is dat u altijd zelf bepaalt of u in of uit of maar een gedeelte in de zon wilt zitten. Daarom worden Wavesails op dit moment veel en vaak toegepast omdat u een flexibel zonwering systeem heeft wat ervoor zorgt dat u voor 95% beschermt bent tegen de warmte en felle zonnestralen. Sunfighters Wavesails zijn daarom ideaal voor in een Pergola of als Terrasoverkapping te functioneren. Daarnaast worden ze veel toegepast onder een glazen of kunststof doorzichtig dak bij een Veranda of Serre om de warmte buiten te houden. Dit omdat het een veel voordeligere en net zo goede oplossing is als een verandazonwering.

Sunfighters Wavesails jarenlang zorgeloze schaduw

Het materiaal HDPE 280gr/m2; waar Sunfighters de Wavesail uit produceert, is weerbestendig en daardoor geschikt voor buitengebruik. Belangrijk kenmerk van het HDPE materiaal is de schaduw opbrengst van 95% en bescherming tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Veel mensen zien daarom een Wavesail van 290x400cm als ideale voordeliger alternatief voor een overkapping. U heeft dus niet zoals bij een overkapping een permanent bouwwerk in uw tuin of terras, maar bepaalt zelf wanneer u overdekt uit de zon wilt zitten. Door de open structuur van het materiaal waar de wind doorheen kan heeft u nooit het benauwde warme gevoel onder een Wavesail 290x400cm, er dus geen sprake van opsluiting zoals bij een terras overkapping.

Het Wavesail 290x400cm zwart wordt geleverd incl. bevestigingsset bestaande uit:

 • 3 Rvs staaldraden
 • Rvs katrollenset
 • trekkoord
 • Aluminium Spanbuizen
 • Duidelijke handleiding voor montage
 • Wordt geleverd in een handige draagtas.

Eigenschappen van Wavesail 290x400cm:

 • 5 jaar Garantie tegen UV-degradatie
 • 2 jaar Garantie op materiaal
 • Leverbaar in 280gr/m2; doek met gesloten structuur.
 • Beschermt tussen de 90-95% tegen de UVA en UVB stralen.
 • Gestikte randafwerking met verstevigingsband
 • Gemakkelijk te reinigen d.m.v. afspuiten met tuinslang.

Monteer wavesail op de juiste manier

Montage blad 1

harmonicadoek montage handleiding blad 1

Montage blad 2

harmonicadoek montage handleiding blad 2

Onderhoud bij Wavesails:

Het onderhoud van een Wavesail is eenvoudig, door gebruik van water en zeep met eventueel een zachte borstel kan stof en vuil worden verwijderd. Mocht er sprake zijn van hardnekkig vuil, dan verkopen we speciale onderhoudsproducten. Hiermee krijg je bijna iedere hardnekkige vlek uit het wavesail. We raden niet aan om het Wavesail in een wasmachine te reinigen.

Toepassing van een Wavesail

Naast toepassing van een Wavesail boven een terras bij je in de tuin of bij een restaurant, café of brasserie. Is een wavesail ook waardevol onder een glazen of polycarbonaat dak van een terrasoverkapping of veranda c.q. serre. Door het gebruik van een Wavesail wordt veel warmte en zonlicht tegen gehouden waardoor het vooral in de zomer maanden een stuk koeler is in een gesloten ruimte zoals een serre. Denk hierbij ook aan het gebruik van een schaduw schuifdoek onder een lichtstraat of licht koepel in een woonhuis of bedrijfspand.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Wavesail 290x400cm zwart heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Wavesail 290x400cm zwart


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk:

Dit heb je bekeken