opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Vierkant of Driehoekig Schaduwdoek

Wij bieden een breed assortiment aan in zowel vierkante schaduwdoeken als driehoekige schaduwdoeken. De mogelijkheden voor schaduw, beschutting en privacy in jouw tuin of terras. Onze schaduwdoeken zijn een goedkope oplossing voor het creëren van schaduw met bescherming tegen schadelijke UV-stralen van de zon.

De schaduwdoeken zijn ontworpen voor meerdere functionaliteiten, waaronder het creëren van schaduw. De schaduwdoeken zijn eenvoudig te installeren en hebben een open structuur.

Een driehoekig schaduwdoek biedt minder schaduw dan een vierkant, maar het is ruimtelijk flexibeler en past beter in kleinere gebieden. Bovendien heeft het een bevestigingspunt minder, dus je kunt er een beetje fantasierijker mee zijn.

Als je ervoor kiest om voor een driehoekig schaduwdoek te gaan, maar je wel op zoek bentom veel schaduw te creëren, dan kun je overwegen twee driehoeken over elkaar te leggen voor een statement-look die ook functioneel is.

Zorg ervoor dat jouw selectie de ruimte aanvult. Als je bijvoorbeeld een bestaande bron van schaduw hebt - zoals een veranda - overweeg dan om schaduwdoek te bevestigen voor langere dekking.

Je kunt enkele overwegingen maken of je een vierkante of driehoekige schaduwdoek besteld.

  1. De functie van een schaduwdoek. Koopt je er een voor bepaalde weersomstandigheden, zoals schaduw, of meer voor de look?
  2. Installatie. Je moet rekening houden met de bevestigingspunten van een schaduwdoek.
  3. Locatie.

Het komt neer op persoonlijke voorkeur. Je moet rekening houden met de volgende aandachtspunten:

  • hoe het zeil eruit zal zien
  • welke vorm je kiest
  • hoeveel schaduw of dekking je nodig hebt
  • waar het doek wordt bevestigd
  • hoeveel zeilen doe je nodig hebt
  • de kleur

Ben je op zoek naar het juiste formaat schaduwdoek dat bij jouw behoeften past? Meet de maat die je nodig hebt en wij maken een schaduwdoek dat exact aan jouw specificaties voldoet.