opc_loader
Filters
€ 477
€ 727
Merken
Voorraad

  buitenscreen soltis

  Alle buitenscreens worden op maat gemaakt dus bijna iedere afmeting is mogelijk.​ 

  Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1

  Buitenscreen moderne oplossing tegen warmte

  Buitenscreens met het soltis screendoek van Serge Ferrari is het enige originele materiaal wat de eigenschappen heeft als zonwering. Soltis screen heeft een isolerende werking tegen warmte en zonnestralen en wordt daardoor vaak gebruikt in screens. Omdat het toch licht doorlaat voelt u zich niet compleet afgesloten en kan u er doorheen kijken. Echter alleen vanuit de overkapping kijkt u door het buiten screen heen, van buitenaf bent u beschermt tegen nieuwsgierige blikken. Het screen werkt dus naast zonwering ook privacy verhogend.

  Ook bij frisse zomeravond buiten zitten

  Met het windbreekgaas rolgordijn blijft u langer buiten zitten op een frisse zomeravond. Door het soltis doek in het buitenscreen wordt de wind gebroken voor 93%, daarom wordt het ook wel windbreekgaas genoemd. Hierdoor is een windbreekgaas rolgordijn een totaal oplossing met vele voordelen zoals zonwerend, wind werend, privacy verhogend en dat allemaal met toch een doorkijk.

  Geen beperking qua bevestiging van het buiten screen

  Naar wens kan u kiezen voor zowel een plafond- of gevelmontage van het buitenscreen. Hierdoor is er geen beperking en kan u het buitenscreen bevestigen voor een erker, veranda of overkapping. Door de eenvoudige bediening d.m.v. een draaistang of elektrische motor kunt u nog steeds probleemloos buiten genieten. Het buiten screen kan op ieder gewenste hoogte gehangen u laat het simpelweg zakken tot waar u wilt.