opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Oprolscherm zwart

Of betaal in termijnen vanaf 15,62 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
20 - 25 werkdagen geleverd
Met zijgeleiding
Nee
Beschermingsfunctie
Windwerend
Uv zonbescherming
20%
Windbescherming
80% - 95%
Doorkijk
99%
Materiaal eigenschappen
Mesh
Gewicht
250 g/m2
Kleur
Zwart

Oprolscherm zwart

Oprolscherm zwart winddicht, zonwerend en ook doorzichtig. Het PVC Windbreekgaas beschermt je dus zowel tegen zon, warmte, wind en regen. Met een Oprolscherm kun je dus meer en vaker gebruik maken van uw veranda of terrasoverkapping. Naar gelang de behoefte draai je het Oprolscherm zwart naar beneden of omhoog. Hiermee bescherm je jezelf tegen de verschillende weersinvloeden zoals wind en regen. De belangrijkste eigenschap van het Mesh doek is dat het wind werend is, het beschermt je voor 80% - 95% tegen wind. Daarnaast heeft het ook nog voor 20% een zonwerende functie. Ondanks deze beschermingsfactoren kijk je vanuit de overkapping toch nog voor 99% naar buiten.

Bedien eenvoudig het oprolscherm zwart

Om het oprolscherm zwart eenvoudig te bedienen zijn er een 3 tal mogelijkheden. Zo wordt het oprolscherm zwart standaard geleverd met een handbediening d.m.v. een draaistang. Als je nog meer gemak wilt, kun je kiezen voor een elektrische uitvoering. Hierdoor hoef je alleen maar op een knopje van een schakelaar te drukken of de afstandsbediening te gebruiken. Onderin het rolgordijn zit een rvs buis die zorgt voor het tegengewicht waardoor het oprolscherm strak naar beneden blijft hangen.

Gespecialiseerd in opmaat gemaakte oprolschermen

Schaduwdoekkeuze.nl is gespecialiseerd in maatwerk, wij maken dus ieder oprolscherm zwart exact op maat. Je bent dus niet afhankelijk van standaardafmetingen die ingekort worden naar de juiste afmeting voor je overkapping. Nee je geeft ons de juiste afmeting door en wij maken het in de juiste afmeting. Om te zorgen dat het mesh doek niet gaat klapperen bij wind kun je deze met de ogen die aan de onder buis zitten vastzetten op beide palen. Je draait een haak in de paal waar je het oog achter haakt, nu kan het gordijn niet meer klapperen.

Hoe meet ik?

Als eerste bepaal je of je het oprolscherm zwart tussen de palen (in de dag) of op de palen (op de dag) wilt monteren. Dit is belangrijk om de juiste maat te bepalen. Bij de hoogte houden wij altijd rekening met 30 cm extra doek te nemen zodat je niet tegen de buis aankijkt als deze volledig is afgerold.

Bij montage tussen de palen:

Hoogte maat = Meet het hoogste punt waar je het oprolscherm wilt monteren naar beneden tot waar de onderbuis moet komen. (meet op verschillende plekken de hoogte en kies de kleinste maat)
Breedte maat = Meet op meerder punten tussen de palen over de breedte. Doe dit op meerdere plaatsen en neem de smalste maat.

Bij montage op de palen: (kies deze montage als je geen kieren wilt)

Hoogte maat = Kies zelf hoever je wilt dat de boven- en onderbuis wilt laten overlappen op balken of kozijn.
Breedte maat = Kies hoeveel overlap je over de palen wilt links en rechts. Wij adviseren om hart op hart paal te meten.

De afmeting die je doorgeeft, is altijd de totale afmeting van het gehele oprolscherm buitenkant steunen. Het Mesh pvc gaasdoek is 5 cm smaller dan de totale bruto afmeting van het geheel. Aan de kant van de bediening, draaistang is de speling 2,5 cm en aan de andere kant 1,5 cm. Kies je voor een elektrische bediening dan is de speling geen 2,5 cm maar 2 cm aan de bedieningszijde.

Oprolscherm zwart kwaliteit

Oprolscherm zwart wordt geproduceerd met het 250 g/m2 Mesh materiaal, ook wel bekend als PVC gaasdoek. Belangrijkste eigenschap van dit materiaal is dat het vooral de wind tegen houdt. Je moet rekenen op een wind breek niveau van tussen de 80% - 95%. Let wel op het houdt geen kou tegen, maar wel de wind. Naast de belangrijkste eigenschap om wind tegen te houden wordt ook de schadelijke Uv straling voor ongeveer 20% gefilterd. Het Mesh doek staat bekend om zijn weerbestendigheid het gehele jaar door en het is onderhoudsvrij door het kunststof (PVC) materiaal.

Eigenschappen:

 • Kleur doek: Zwart
 • Windreductie: 80% - 97%
 • Bescherming tegen UV: 20%
 • Doorkijk van binnen naar buiten: 99% - 100%
 • Regen bescherming.
 • Gewicht 250 g/m2.
 • Wij houden rekening met een extra slag om de buis tot 270 cm
 • Aluminium zijsteunen 130 x 130 mm in kleur antraciet (RAL 7016)
 • Houd rekening met eventuele afwijkingen van enkele centimeters.
 • Kleur en structuur zwart bij het oprolscherm kan in werkelijkheid enigszins afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.
 • Garantie: twee jaar

Conclusie!

Een Oprolscherm zwart is een ideaal alternatief voor een duurder screen voor het beschermen tegen wind, regen en zonlicht. Met oprolschermen bepaal je zelf wanneer en hoeveel je beschermt wilt zitten in je terrasoverkapping. Kies voor volledig tot op de grond gesloten of geheel open maar ook halfopen is een goede optie om uit de wind en zonlicht te zitten. Een opgesloten gevoel hoef je niet te hebben bij een oprolscherm zwart omdat je toch door het materiaal naar buiten kijkt. Tegenovergesteld ben je beschermt tegen inkijk omdat men altijd van donker naar licht kijkt en niet andersom. Je privacy is dus gewaarborgd met een oprolscherm zwart.

Hoe bestel of informeer ik naar de prijs?

Hiervoor zijn 2 manieren:

1) Bestel direct via de webshop. Kies in het optie menu eerst de breedte die je nodig hebt. Bijvoorbeeld 225 cm dan kies je de breedte tot 2,5m. Daarna selecteer je de hoogte die je nodig hebt. Ook hier kies je de juiste hoogte of een afmeting die erboven ligt. Bijvoorbeeld 212 cm kies dan 215 cm. Tijdens het bestelproces vermeld je de juiste afmeting in het opmerking vak.

2) De andere mogelijkheid is door ons een email te sturen met de afmetingen die u nodig heeft. Wij sturen je dan normaal gesproken binnen paar uur een prijsofferte.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor openingstijden

Oprolscherm zwart heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oprolscherm zwart
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Oprolscherm zwart

Dit heb je bekeken