opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Pergola zonwering

Pergola zonwering is leverbaar in meerdere uitvoeringen en afmetingen alleen door de eenvoudige en simpele oplossing, die Schaduwdoekkeuze.nl u biedt geniet al voor een klein bedrag van schaduw onder uw pergola.

Een pergola is een unieke losstaande overkapping in uw tuin, die ook gemakkelijk van zonwering voorzien kan worden. Belangrijk is wel dat de pergola zonwering flexibel is en eventueel makkelijk weer te verwijderen is.

pergola zonwering

Maak de keuze voor een standaard of maatwerk afmeting. Naast een aantal standaard afmetingen kan de pergola zonwering ook specifiek voor u op maat gemaakt worden. Hierdoor ontstaat een individueel model in de gewenste kleur. Wanneer er gekozen wordt voor een maatwerk pergola zonwering dan is het een hoogstaand Europees product wat niet te vergelijken is met de standaardafmetingen in pergola zonwering. Ook is het mogelijk om niet voor een flexibel Pergola zonwering systeem te kiezen maar voor een permanente oplossing zoals het plaatsen van HDPE-schaduwdoek stof tegen de onderkant van de pergola.

Pergola zonwering leverbaar in diverse kleuren en mogelijkheden 

Door een wavesail of harmonicadoek aan de onderzijde van een pergola te monteren hebt u een flexibele oplossing als pergola zonwering. Door het ophangsysteem van zowel de standaard als maatwerk zonwering door middel van staalkabels en katrolsysteem hangt het lamellendoek strak en recht. Het installeren van een pergola zonwering is over het algemeen zeer eenvoudig en makkelijk zelf te installeren. Natuurlijk is er keus in diverse kleuren, zodat er altijd een kleur is die het beste bij uw pergola of loungeset past.

Pergola zonwering hoeft niet duur te zijn

Met een pergola creëert u een stijlvolle buitenruimte. Het is aantrekkelijk, gezellig en biedt voor u en uw gasten de mogelijkheid om langer buiten te zitten. Als het ware een soort verlenging van uw avond. Door een pergola wordt uw buitenruimte het nieuwe aandachtspunt, terwijl ze ook voor extreem weer stabiel zijn. Een pergola is bijzonder stabiel, geschikt voor moderne huismuren, voldoet aan windweerstand en heeft een perfect regenwaterafvoer.

Pergola zonwering voor uw pergola

Hebt u interesse in de pergola zonwering? Klik dan voor een compleet overzicht van de modellen en kleuren van de pergola zonwering. Het zijn mooie wavesail schaduwdoeken en schaduwgordijnen. Hebt u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op.