opc_loader
Filters
€ 754
€ 1018
Merken
Voorraad
  Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

  Een Wavesail kunt u zowel tussen 2 muren bevestigen als ook onder een Pergola. Wanneer u graag een vrijstaand overdekt terras heeft dan is een Pergola inclusief Wavesail een ideale oplossing. De Sunfighter en Nesling Pergola's zijn er in een aantal standaard afmetingen die gebasseerd zijn op de standaard wavesails. 

   

  De Sunfighter Pergola wordt compleet als bouwpakket geleverd en kan vrijstaand in elkaar gemonteerd en geplaatst worden. Nesling heeft daar en tegen diverse mogelijkheden voor het kiezen van de juiste pergola. Bij Nesling kunt u kiezen voor een losstaande Pergola hetzelfde als bij Sunfighter, maar ook heeft Nesling de mogelijkheid om de Pergola zowel in de lengt als breedt aan een muur te bevestigen. Wanneer u voor een van deze 2 laatste opties bij Nesling kiest dan krijgt u de Pergola van Nesling met bevsetiging voor direct aan een vaste wand.

   

  Nesling biedt u ook de mogelijkheid om zelf een maatwerk Pergola in elkaar te monteren. U kunt dan kiezen voor de losse Nesling Pergola kits, deze bestaan uit pergola hoek, verlenging, muur en vloer elementen inclusief bevestiging materiaal.