opc_loader
Filters
€ 99
€ 555
Merken
Kies je kwaliteit
Kies de kleur
Voorraad

  wavesail

  Er worden veel verschillende benamingen gebruikt voor een waterdoorlatend harmonicadoek zoals wavesail, schaduwgordijn, schaduw schuifdoek ect. Hier zit onderling geen verschil tussen!  .

  Staat je gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK harmonicadoek!

  VRAAG NU JE OFFERTE AAN

  Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1

  Wavesails schuifgordijn bestellen

  Wavesails schuifgordijnen beschermen u voor 95% tegen schadelijke Uv-stralingen. In tegenstelling tot de normale schaduwdoeken kunt u bij een schuifgordijn zelf bepalen hoeveel zonligt u wilt. Dmv het bijgeleverde katrolsysteem en staalkabel set kunt u het schuifgordijn open en dicht trekken op de gwenste afstand. De schuifgordijnen zijn leverbaar in een aantal standaard afmetingen en in diverse kleuren.

  Naast dat een harmonicadoek vaak buiten boven u terras gebruikt wordt, kan men een harmonica schuifgordijn ook uitstekend binnen onder een serredak monteren. Een nadeel van een serre of veranda is dat het door het glazen dak vaak erg warm wordt binnen in de serre. Door het monteren van een harmonicadoek onder de glazen platen wordt het een deel van de warmte opgevangen. Daarnaast heeft u ook geen last meer van het felle zonlicht wat normaal zonder harmonicadoek door het glazendak schijnt. 

  Door dat ook bij een harmonicadoek gebruik wordt gemaakt van het HDPE materiaal zal een harmonica schuifgordijn niet verkleuren door het zonlicht. Het harmonicadoek wordt standaard door Sunfighter en Nesling inclusief bevestiging materiaal geleverd.