opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Raam schaduwdoek met zuignappen

Laat je eigen raam schaduwdoek op maat maken. Kies het juiste materiaal zoals het HDPE 230 g/m2 bepaal de afmetingen en kies de kleur. Waterdoorlatend raamdoek op maat gemaakt is wordt direct op het glas van de raam bevestigd met zuignappen

Hierom bestel je een raam schaduwdoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

raam schaduwdoek 230 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
15 - 20 werkdagen geleverd

Waarom een raam schaduwdoek op maat ?

Een raam schaduwdoek op maat is een voordelige en eenvoudige zonwerende oplossing om warmte en zonnestralen buiten te houden doordat er geen raamwerk nodig is. Raamdoeken geven je nagenoeg volledige bescherming tegen zon en UV-stralen, denk hierbij afhankelijk van het materiaal tussen de 93 - 98% zonwering. Ieder raam schaduwdoek sluit perfect aan op jouw gewenste raam er is namelijk geen sprake van holle uitsnijdingen zoals bij een origineel schaduwdoek model. Het volledige glas oppervlak wordt dus bedekt door het raam schaduwdoek. Wel adviseren we om het raamdoek rondom 1 cm smaller te nemen i.v.vm. de bevestiging van de zuignappen in het schaduwdoek.

Onderhoudsvriendelijk raamdoek ?

Het raam schaduwdoek wordt rondom voorzien van een 5 cm polypropyleen band met daarin standaard om de 50 cm een rond oog waar de zuignap in past. Omdat een raamdoek op maat gemaakt wordt is het ook mogelijk om de onderlinge afstand van de zeilringen anders in te delen. Ook zijn er door het maatwerk nagenoeg geen beperkingen aan de afmetingen of model van het raam schaduwdoek. Je kan alle persoonlijke wensen per e-mail aan ons doorgeven. Het kunststof materiaal van het raamdoek zorgt ervoor dat het zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is. Enkel afdoen met een vochtige doek of sopje volstaat meestal, mocht er toch hardnekkig vuil aanwezig zijn dan bestaat er speciaal reinigingsmiddel.

Eenvoudige bevestiging door zuignappen bij raam schaduwdoek

Wil je een eenvoudige simpele oplossing om de zon en warmte buiten te houden? En heb je geen zin in het boren van gaten dan zijn de nieuwe raam schaduwdoeken van Coolsail de perfecte oplossing voor jou. Door de zuignappen die in het raamdoek zijn verwerkt bevestig je het raam schaduwdoek eenvoudig op je glazen raam, verandadak of lichtkoepel. Naast het snel en gemakkelijk bevestigen is het ook eenvoudig en binnen enkele seconden weer te demonteren. Het beste advies is om de raam schaduwdoek aan de buitenzijde te monteren. Belangrijk is dan wel om binnen voldoende te ventileren om zo spanning op het glas te voorkomen. Bij een temperatuurverschil van 30 - 40 graden kunnen er spanningen (thermische breuken) op het glas ontstaan bij het opspannen van het raam schaduwdoek. Kijk altijd even de verzekeringspolis na zodat je vooraf weet hoe en wat mocht het glas toch een keer scheuren. Schaduwdoekkeuze.nl is hiervoor nimmer aansprakelijk omdat het niks met de productie van het raamdoek te maken heeft.

Bepaal de afmeting van het raam schaduwdoek op maat

schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden

* Bij een raam schaduwdoek kunnen naden voorkomen indien je boven de maximale doek breedte gaat van 300cm.

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen.

Je geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door dit is de afmeting van buitenkant doek binnen het glas oppervlak van het raam, dus zonder glaslatten en kitranden gemeten. Houdt daarbij altijd rekening voor 1 cm speling per zijde. De zuignap valt volledig binnen de 5 cm van de polypropyleen band van het doek. Bijvoorbeeld het glasoppervlak heeft een hoogte van 192 cm dan geef je aan ons de maat van 190 cm door. De breedte van het glas is 98 cm dan geef je aan ons 96 cm door. Wil je de zeilringen in het raamdoek anders ingedeeld hebben dan standaard om de 50 cm dan doe je bij je bestelling een schets bij met de indeling. Belangrijk om te weten is dat wij standaard in de hoeken geen zeilring doen maar aan iedere zijde van de hoek een ring plaatsen. Dit i.v.m. met de dikte van de polypropyleen band die de kans op uitscheuren vergroot. Houdt hier rekening mee met het bevestigen van het raamdoek. Zie voorbeeld hieronder

schaduwdoek op maat rechte zijden rand afwerking

Kies de juiste kleur van het raam schaduwdoek

Antraciet Creme Taupe Zand Sahara sand
raam schaduwdoek op maat antraciet raam schaduwdoek op maat creme raam schaduwdoek op maat taupe raam schaduwdoek op maat zand raam schaduwdoek op maat sahara sand

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

Raam schaduwdoek eigenschappen:

 • Materiaal: HDPE 230 g/m2
 • Scheurbestendig
 • Water- winddoorlatend
 • Bestand tegen windsnelheden van 40 tot 50 Km/h
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen
 • Weerbestendig, schimmelwerend en rot vrij
 • De grootte van het raam schaduwdoek kan binnen +/- 5% van de doorgegeven bestel afmeting variëren. Dit wordt veroorzaakt door de volgende factoren; de elasticiteit van het materiaal, de fabricageprocessen en de op het schaduwdoek uitgeoefende spanning bij montage.
 • Raam schaduwdoek geeft minstens vijf jaar 95% - 98% bescherming tegen Uv-straling
 • Garantie: twee jaar

Zuignap kenmerken:

 • Materiaal: Pvc zacht
 • Kleur: Transparant
 • Diameter zuignap: 50mm
 • Diameter draadeind: M4
 • Lengte draadeind: 10 mm
 • Inclusief kunststof M4 moer
 • Inclusief rvs revet

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een raam schaduwdoek? hiervoor kunt u op 2 manieren informeren.

1) U vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Raam schaduwdoek met zuignappen heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Raam schaduwdoek met zuignappen


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk:

Dit heb je bekeken