opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Buitenscreen de zonwering voor uw veranda!

Ben je op zoek naar een chique uitstraling voor je zonwering? Buitenscreens hebben een modern uiterlijk en zorgen perfect voor lage temperaturen in huis. Op zonnige zomerdagen kan je de screens naar beneden doen. Je creëert in huis een schaduwplek doordat je niet meer de hele dag in de volle zon zit. De screens kunnen volledig op maat van je ramen gemaakt worden. Je kan aan ons gewoon de maten van je ramen doorgeven en wij leveren de screens op maat.

buitenscreen veranda

De voordelen van je eigen buitenscreens

Ben je van plan om buitenscreens te plaatsen, maar twijfel je nog? Wij nemen al je twijfels weg door de voordelen te benoemen. Het eerste voordeel is dat ze de zon weren. Je kan het zien als zonwering alleen dan met een moderne uitstraling. Je krijgt dus ook niet een dikke kap aan de bovenkant van je ramen. De screens zijn netjes weggewerkt en bijna niet zichtbaar aan de buitenkant. Er ontstaat een aangename schaduw aan de binnenkant van je huis. Nog een voordeel is dat je ze echt overal kan plaatsen. Je kan ze plaatsen op de eerste verdieping, bij het zolderraam of tegen je veranda aan. Je kan ze eenvoudig openen en sluiten en zo genieten van een fijne schaduw in huis.

Bestel je eigen buitenscreen online in onze shop!

Wil je ook graag je woning voorzien van screens? Zoek niet langer verder wij helpen je graag om schaduw in huis te creëren. Onze screens kunnen vrijwel overal gemonteerd worden. Van de veranda tot de eerste verdieping alles is mogelijk. Wij helpen graag om maatwerk te leveren en te kijken welke screen het beste bij je woning past. Je kan zelf een kleur uitkiezen of voor neutraal en modern grijs kiezen. De screens worden helemaal op maat van je raam geleverd zodat je ze direct kan bevestigen. Maak jouw zonwering helemaal af met je eigen buitenscreens.