opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

windscherm

Windscherm op terras geeft meer privacy

Windscherm op terras geeft meer privacy Een windscherm beschermt tegen wind, inkijk en zon. U geniet daardoor langer van uw terras. Door een oprolbaar systeem te plaatsen, kunt u zich flexibel beschermen tegen zon en wind. Ook heeft u minder last van inkijk. U heeft keuze uit een verticaal of horizontaal windscherm, dat uit te rekken of op te rollen is. Bij alle windschermen kunt u kiezen uit verschillende stoffen met elk eigen voordelen.

Kwaliteit windscherm

Elk oprolbaar windscherm maken we op maat. Hierdoor bent u niet gebonden aan standaard afmetingen en heeft u dus altijd een passende oplossing. Door de eigen productie staan wij ook garant voor de kwaliteit en worden er uitsluitend de beste materialen gebruikt. Zo worden alle windschermen vervaardigd uit aluminium en rvs, alleen de oprolbuis is van gegalvaniseerd metaal. Belangrijke eigenschap van deze onderdelen is dat het windscherm niet gaat roesten en tegen alle weersinvloeden beschermt is. Bij aanschaf van een windscherm bent u voor jaren geholpen en beschermt tegen zon, wind en heeft meer privacy.

Eenvoudige bediening van een windscherm

Er is keuze uit meerdere bedieningsmogelijkheden. Zo kan bij de meeste windschermen gekozen worden tussen bediening met de hand of elektrisch. Beide mogelijkheden gaan erg soepel waardoor een oprolbaar windscherm in elke afmeting eenvoudig te bedienen is. Of u nu kiest voor bescherming met PVC Gaasdoek of het zonwerende Soltis en HDPE-materiaal, voor de bediening maakt het niet uit.

Kies het juiste materiaal voor de juiste bescherming

Voor elke toepassing is er een meest geschikt materiaal. Ieder materiaal heeft zijn eigen specifieke voordelen zodat het windscherm voldoet aan uw wensen. De doorkijk is altijd van binnen naar buiten gemeten. Andersom - van buiten naar binnen - is de doorkijk overdag 0%. Dit komt omdat men altijd bij een windscherm naar het licht toekijkt. Dus in het donker is het omgekeerd als achter het windscherm een lamp aan is.

PVC Gaasdoek Soltis 86 HDPE
Wind 97% 85% 80%
UV 80% 93% 95%
Doorkijk(binnen naar buiten) 100% 80% 60%

Contact

Heeft u interesse in een windscherm? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging? Neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl