opc_loader

Buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm

Buitenrolgordijn met zijgelijding 350cm wordt op maat gemaakt! Bijna iedere afmeting tot 450cm breedte en hoogte is mogelijk.€‹

Model: Buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

490,74
Hoogte Afmeting
Materiaal & Kleuren
Bediening
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van beschikbaarheid

Buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm

Buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm breed kan uitgevoerd worden uit verschillende weerbestendige materialen zoals het Soltis of Sunworker, maar ook andere zon en wind werende materialen behoren tot de mogelijkheden. Een belangrijke eigenschap van het Soltis en Sunworker is dat het u optimaal beschermt tegen zon, wind en regen. Hierdoor kunt u probleemloos blijven genieten onder uw terrasoverkapping ook wanneer het een koele zomeravond betreft of wnaaer de zon in uw overkapping schijnt. Het voordellen van een buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm is dat u deze naar beneden draait naar gelang de zon hoog staat. Hierdoor betreft het een flexibele zonwering die ook bij veel wind gebruikt kan worden zonder dat het doek weg waait. Dit wordt gerealiseerd door de Rvs staalkabels die als zijgeleiding dienen aan de zijkant van het buitenrolgordijn 350cm.

Buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm weerbestendige oplossing

Buitenrolgordijnen met zijgeleiding zijn volledig weerbestendig en kunnen daardoor probleemloos alle 4 de seizoenen buiten blijven hangen. De keuze uit de verschillende onderhoudsvrije materialen doek maakt dat er voor iedere specifieke toepassing een juist materiaal beschikbaar is. Wilt u dat het buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm u beschermt tegde de warmte binnen dan kan men kiezen voor een van de Soltis varianten. Wilt u zowel beschermd zijn tegen zon en toch nog wat zicht naar buiten in de tuin hebben dan is het Sunworker materiaal misschien een betere oplosing. Daarnaast kan men ook nog kiezen uit andere open en dicht geweven weerbestendige materialen voor op het buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm.

Eenvoudige bediening via draaistang of elektrisch

Monteer het buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm eenvoudig op de palen van u overkapping of tegen de plafond balken. De Rvs staalkabels monteert u aan de zijkanten op de palen zodat de onderbuis van het buitenrolgordijn met de ogen in de zijgeleiding van de staalkabels loopt. Standaard wordt het buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm uitgevoerd met draaistang, tegen meerprijs kan men ook kiezen voor elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

* Ieder Buitenrolgordijnen met zijgelijding worden op maat gemaakt dus bijna iedere afmeting tot 450cm breedte is mogelijk.€‹

Kenmereken buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm

  • Zonder cassete ombouw
  • Onderhoudsvrij materiaal
  • Weerbestendig materiaal
  • Verschillende materialen(Soltis, Sunworker, Polyscreen

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is daardoor iets smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Bestel procedure:
Buitenrolgordijnen met zijgeleiding worden op iedere gewenste afmeting speciaal voor u op maat gemaakt zowel in breedte(tot 300cm) als hoogte(tot 300cm). Schrijf tijdens het bestelproces de exacte afmeting die u nodig heeft in het opmerking vak.

Retour procedure:
Buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm is uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Wilt u meer informatie over bovenstaande Buitenrolgordijn met zijgeleiding 350cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Openingstijden van onze showroom zijn:
Dinsdag tm Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Adresgegevens Showroom:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: