opc_loader

Buitenrolgordijn luxe 400cm

Hierom besteld u uw Buitenrolgordijn met zijgelijding bij Schaduwdoekkeuze.nl:
schaduwdoekkeuze voordeel teken Niet op voorraad ivm maatwerk. levertijd van 15 werkdagen
schaduwdoekkeuze voordeel teken Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
schaduwdoekkeuze voordeel teken Geen recht van retour ivm maatwerk
schaduwdoekkeuze.nl voordeel teken 100% Veilig winkelen Webwinkel Keurmerk

schaduwdoekkeuze voordeel teken Keuze uit diverse

723,58
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Kleur ombouw
Bediening
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van beschikbaarheid

Buitenrolgordijn luxe 400cm

Buitenrolgordijn luxe 400cm heeft als extra een afdekkap en de zijgeleiding. Door de afdekkap is het doek beschermd tegen vuil en weersinvloeden, hierdoor heeft u langer plezier van het buitenrolgordijn 400cm als zonwering. Naast het praktische voordeel heeft een buitenrolgordijn luxe ook een mooiere en strakkere afwerking. Hierdoor staat het meestal mooier bij het geheel. Denk hierbij aan een buitenrolgordijn luxe voor een raam of als afsluiting van een veranda of terrasoverkapping tegen bescherming van zon en wind.

Staalkabels als zijgeleiding bij buitenrolgordijn luxe 400cm

Een buitenrolgordijn luxe 400cm is door de zijgeleiding van staalkabels zeer geschikt waar een screen niet mogelijk is. De staalkabels lopen namelijk langs het doek van boven naar beneden. De staalkabel zit vast aan de zijsteunen en loopt langs het doek naar beneden door het onderprofiel van het buitenrolgordijn luxe. Hierdoor heeft men alleen een bevestiging boven nodig voor de zijsteunen. De staalkabel zijgeleiding kan namelijk op een kozijn of grond vastgezet worden. Bij een screen loopt het doek namelijk in de zijgeleider waardoor de breedte altijd moet eindigen op een kozijn, balk of muur.

Buitenrolgordijn luxe als zonwering

Het buitenrolgordijn luxe 400cm heeft keuze uit diverse standaard doek kleuren uit de collectie van Mermet Satiné 5500 of Serge Ferrari 92 zonwerend doek. Daarnaast kan men ook nog kiezen zonder meerprijs voor het Serge Ferrari 86 doek. Het Serge Ferrari 86 heeft een iets opener structuur dan de andere twee doek soorten. In zonweren maakt het geen verschil Alle drie de doeken hebben ongeveer een UV-bescherming van 93%. Zo is er voor iedere toepassing het juiste doek beschikbaar. Naast de keuze uit diverse doek kwaliteiten is het buitenrolgordijn luxe 400cm standaard uitgerust met een elektrische motor t.b.v. bediening d.m.v. schakelaar (wordt niet meegeleverd). Als optie kan u ook weer kiezen voor een luxere motor zoals met afstandsbediening. Ook voor de cassette, zijsteunen en onderprofiel kan men een keuze maken uit 3 standaardkleuren zoals antraciet, wit en licht grijs.

buitenrolgordijn luxe cassette schaduwdoekkeuze

* Ieder Buitenrolgordijnen luxe wordt op maat gemaakt, dus bijna iedere afmeting tot 400cm breedte is mogelijk tot een max van 9 m2.​

Kenmerken buitenrolgordijn luxe 400cm

  • Met cassette ombouw 100x100mm
  • Cassette kleuren antraciet, licht grijs en wit
  • Zijgeleiding staalkabel 3mm
  • Onderhoudsvrij materiaal
  • Weerbestendig materiaal
  • Verschillende materialen (Mermet, Soltis en Acryl)
  • Kleuren doek zie links in tekst.

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is daardoor 41mm smaller aan beide zijden dan de buitenafmeting (vermelde afmeting)

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: