opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1466 reviews

Lekker droog barbecueën in Nederland met een schaduwdoek.

In Nederland kan het heerlijk zijn om in de zomer lekker te gaan barbecueën in je eigen achtertuin. Het enige nadeel is dat het de hele dag mooi weer kan zijn en net als je de barbecue aansteekt begint het te regenen. Dit is het risico van Nederland en dit weten we allemaal. Alleen het nadeel is vaak dat het ondanks de regen nog steeds lekker warm is om te gaan barbecueën. Je kan dus eigenlijk nog prima buiten zitten want het is tenslotte zomer. Gelukkig hebben we daar een mooie oplossing voor en dat is een waterdicht schaduwdoek. Met het doek kan je niet alleen lekker in de schaduw zitten als het te warm op het terras wordt, maar je kan ook nog eens uit de regen zitten. Zo kan je de barbecue toch nog aan laten en lekker genieten van het weer.

Schaduwdoek zorgt voor een comfortabel terras in je eigen tuin.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een partytent in de achtertuin om lekker buiten te kunnen zitten. Er is alleen een nadeel aan zo’n partytent namelijk dat deze compleet afgesloten is. Dit is niet bepaalt veilig barbecueën. Misschien kan het dus handig zijn om te kiezen voor een alternatief en die kom je tegen in het schaduwdoek. Met een driehoek constructie kan je ervoor zorgen dat je tuinmeubelen net droog staan. Je barbecue kan ook net onder het afdakje, maar er is genoeg ruimte om rook langs het doek te laten ontsnappen. Er ontstaan dus geen verstikkingsverschijnselen doordat je in een partytent bent gaan barbecueën. Je kan zo nog steeds comfortabel buiten zitten en genieten van het weer ondanks de regen.

Een schaduwdoek geeft u hetzelfde comfort als binnen.

Ondanks de misschien vreemde vormen van een schaduwdoek ervaar je hetzelfde comfort als dat je binnen zit. Dit is de reden dat zoveel mensen inmiddels voor een schaduwdoek als terrasoverkapping gekozen hebben. Op het doek zit een speciale coating waardoor UV stralen worden tegengehouden, maar ook de regen. Je kan zo veilig buiten blijven zitten. Daarnaast kan het doek je gezin beschermen en een veilige schaduw over je terras aanbrengen. Het water zal overigens snel van het doek afrollen waardoor er geen plassen ontstaan waardoor het doek zou kunnen scheuren. Bij een schaduwdoek op onze website heb je hier geen problemen mee. Ervaar het zelf door een eigen schaduwdoek te monteren in je achtertuin. De montage is heel eenvoudig en je creëert al snel een mooie schaduw over je terras heen. Het grootste voordeel is misschien wel dat je tijdens de regen gewoon lekker buiten kan zitten met een schaduwdoek ondanks dat je in Nederland verblijft. Laat de Nederlandse zomer maar komen want jij bent er klaar voor!

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.