opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1466 reviews

HOE BESCHERM JE JEZELF TEGEN WIND MET EEN SCHADUWDOEK? 

Het schaduwdoek is in eerste instantie ontworpen om u tegen de zon te beschermen en UV-stralen op te vangen. 

Met deze grote gespannen doeken, die u waarschijnlijk al eerder heeft gezien in parken, tuinen of op het terras van uw favoriete bar of restaurant, kunt u nu genieten van verfrissende schaduw op zonnige dagen. Met deze oplossing brengt u een sereen zomerseizoen door, beschermd tegen zonnebrand. 

Bent u vandaag op zoek naar een opgespannen doek om u te beschermen tegen sterke wind? Wees gerust, bij Schaduwdoekkeuze.nl doen we u graag een plezier, en daarom bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende vormen van doeken met verschillende stoffen (en allemaal klaar om gemonteerd en geïnstalleerd te worden in uw tuin). Op die manier kunnen wij aan de meeste van uw verzoeken voldoen, terwijl wij ons aanpassen aan uw regio en uw structuur. Wij hopen dat wij u in dit artikel meer zullen leren over de speciale sterke wind schaduwdoeken! 

Welke stoffen zijn geschikt voor winderige streken? 

De eerste vraag is: waar wilt u dit schaduwdoek plaatsen? Woont u in een lichte buurt, dicht bij zee of op het platteland? Wat het antwoord ook is, de meeste configuraties van installatie van schaduwdoeken zijn mogelijk. Alleen de keuze van de onderdelen en stoffen moet worden gecontroleerd. De verschillende stoffen en accessoires die aan uw levensstijl zijn aangepast, zijn gemakkelijk toegankelijk via onze site, aangepast aan uw leefomgeving en geografische locatie. We komen erop terug om u te begeleiden en te adviseren... 

Het waterdichte schaduwdoek is goed in regenachtige streken, het op maat gemaakt waterdichte schaduwdoek is ook denkbaar als u een ander soort afmeting hebt. Hierdoor wordt het doek, de ideale afmeting en blijft het beschermd tegen een bepaald soort sterk weer. Aarzel niet om hiervoor een offerte aan te vragen door uw ideale afmetingen op te geven. 

U zult begrepen hebben dat men, om zich beter tegen de zon en de wind te beschermen, kiest voor winddoeken en schaduwdoeken. Op de site van schaduwdoekkeuze.nl bieden wij een gamma schaduwdoeken en winddoeken aan.

HDPE-kunststofzeil

 

Deze ventilatie of perforatie in de stof geeft uw doek dat "ademende" vermogen. Dit betekent dat er lucht kan binnendringen om elke zomerdag te genieten van een koel en aangenaam briesje. Als de wind invalt, wordt de lucht zachtjes aangezogen, zodat hij niet aan het zeil trekt. Kiest u voor een waterafstotende tarp, dan zult u zien dat deze niet hetzelfde nut zal hebben. De waterafstotende stof zorgt er immers voor dat het regenwater over de stof kan glijden zonder een waterzak te vormen, terwijl de wind niet naar binnen kan razen en de zonnekap kan raken. Afhankelijk van de sterkte en de intensiteit van de wind, kan uw tuinzeil broos worden en soms zelfs scheuren.... Om te voorkomen dat dit u overkomt, volgt u ons advies op en kiest u voor de juiste schaduwdoek!  

Het HDPE-kunststofzeil is bestand tegen sterke winden tot 80 km/u, dit is mogelijk dankzij zijn gewicht van 340g/m². U vindt er standaardafmetingen om uw buitenruimte te bedekken en uw tuinmeubelen tegen de zon te beschermen.  

Soltis-zeil

Het schaduwzeil kan ook fungeren als privacyscherm (of het nu gemaakt is van Soltis tweezijdig of HDPE). Ondanks deze perforaties blijft het schaduwdoek een scherm, hoewel het, lucht laat circuleren zonder dat het doek gaat scheuren of heftig trekt. 

Of u nu een professional bent of een particulier, u kunt uw schaduwdoek op maat laten ontwerpen met het meest geschikte textiel.  

Een HDPE-kunsstofzeil met een gramsgewicht van ongeveer 420g/m² is het perfecte middel om een goed hitteschild te verkrijgen. Dankzij deze microperforaties kan de stof de warmte beter filteren en het energieverbruik van uw structuur verminderen (of het nu gaat om een huis, een restaurant, een villa...). Dankzij zijn lichttransparantie kan hij ook beter tegen verblinding. Tenslotte heeft microventilatie het voordeel dat enkele lichtstralen worden doorgelaten om een aangename schaduwzone te vormen en een aangename rustgevende atmosfeer te scheppen. Tenslotte geven deze perforaties, hoe klein ook, deze zonwerende stof een goede weerstand tegen wind. 

Om een antwoord te geven op de vragen die wij vaak krijgen: de kleuren zijn inderdaad bestand tegen de tijd.

Duurzame roestvrijstalen accessoires om uw zonne-energie aan te houden!   

Het is belangrijk om accessoires te gebruiken die sterk genoeg zijn om te weerstaan: 

  

- de spanningen die het zeil kan ondervinden bij harde wind... 

  

- de klimatologische omstandigheden het gedeelte van het jaar door 

Als u zich bovendien in een gebied bevindt dat blootstaat aan windvlagen of hevige rukwinden, is het raadzaam de juiste houdinstrumenten te kiezen. Roestvrijstalen bevestigingsmiddelen of spiegelgepolijste roestvrijstalen palen zijn onontbeerlijk. De mast moet stevig in de grond staan, de muurplaten moeten van roestvrij staal of gegalvaniseerd zijn voor een stevige en duurzame grip na verloop van tijd. 

Dan is de keuze van het spansysteem van essentieel belang, kies voor lange spansystemen, een versterkte bevestiging met een set dubbele katrollen en een beugel, al deze elementen zullen het gewicht van het doek en de winddruk kunnen dragen. De verschillende accessoires voor het correct vasthouden van schaduwdoeken zijn beschikbaar op onze website.

Fleur uw winderige dagen op met zomerse kleuren! 

Kleurrijke stoffen moderniseren uw architectuur en geven uw bouwwerk een identiteit. Kies een kleur die bij u past, die past bij uw exterieur of uw tuinmeubelen, zodat u een ontspannend hoekje kunt creëren volgens uw eigen ideeën. 

Kleuren zoals "grijs" of "antraciet" kunnen een moderner en mooier uiterlijk geven. Lichte kleuren zijn geschikter voor ruimtes met weinig licht, en geven gebouwen een klassiek chique en eigentijds tintje. 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.