opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Cassette knikarmscherm Casablanca

Volant

Of betaal in termijnen vanaf 59,17 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
20 - 25 werkdagen geleverd

Cassette zonnescherm Casablanca

Cassette knikarmscherm Casablanca is speciaal ontwikkeld voor diverse afmetingen, terrassen en balkons. Dakar knikarmscherm is leverbaar in diverse breedtes en doek uitval lengtes. De speciale draagarm constructie zorgt ervoor dat de cassette perfect aansluit op de basis en dat het op deze manier een geheel is aan de muur. Hierdoor is het doek van het zonnescherm volledig beschermd tegen alle weersinvloeden wat ten goede komt aan de levensduur. Het volledige knikarmscherm Casablanca is geproduceerd uit aluminium waardoor gewicht bespaart, wordt. De verschillende aluminium onderdelen zij gepoedercoate in standaard RAL kleuren. Door gebruik te maken van aluminium kan je de Casablanca knikarm luifel aan diverse muren en wanden gemonteerd worden.

bevestiging knikarmscherm casablanca

Kwaliteit Casablanca knikarmscherm

Om de kwaliteit van de Casablanca knikarmschermen te waarborgen is er door de fabrikant gebruik gemaakt van een speciale ketting in de knikarm constructie. Samen met de scharnierverbinding zorgt dit voor een probleemloos langdurig functioneren van de diverse Casablanca zonneschermen in alle afmetingen. Door de degelijke en hoog staande kwaliteit van de volledige constructie wordt het luifel doek gelijkmatig in en uit getrokken. Hierdoor heb je altijd een strak en exclusief zonnescherm van hoogstaande kwaliteit met uitmuntend design.

cassete zonnescherm casablanca hellingshoek

Kies je luifeldoek

zonnescherm acryl stof

Acryl

Een luifeldoek uit Acryl heeft de hoogste kwaliteitsnorm tegen Uv bescherming, met een waarde van 7 - 8. Wanneer een acryl stof geïmpregneerd is met Teflon of Scotchgard is het vuil afstotend en is het nog beter beschermt tegen diverse weersinvloeden. Standaard heeft het acryl doek een waterdichtheid van 330 mm kolom hoogte. Daarnaast is een acryl stof uitermate sterk waardoor het onder hoge spanning kan staan zonder dat het scheurt.

Bekijk de kleuren

zonnescherm acryl waterdicht stof

Acryl waterdicht

Kies je voor de extra waterdicht acryl stoffen dan kun je ook bij extreme regenbuien buiten blijven zitten. Deze stoffen hebben een waterkolom hoogte van liefst 800 mm.

Bekijk de kleuren

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint.

Reinigen luifeldoek

Het doek op het knikarm zonnescherm wordt natuurlijk door alle verschillende weersinvloeden vies. Het is niet nodig natuurlijk om bij een vies doek de volledige luifel te vervangen. Daarom kan je gemakkelijk zelf het luifeldoek reinigen of eventueel of laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn speciale zonwering reinigingsproducten op de markt om het stof op je zonnescherm schoon te maken. Maar je kan ook als eerste beginnen om het doek schoon te spuiten en dan eventueel met water en natuurlijke (groene) zeep het doek schoon te borstelen. Mocht dit niet het gewenste resultaat geven kan je een gespecialiseerd reinigingsproduct kopen.

Specificaties knikarmscherm Casablanca

Model: Cassette knikarmscherm
Installatiemogelijkheden: Wand en plafond
Breedte: Tot 600 cm
Doek uitval: Tot 360 cm
Volant: Eigen keuze
Gekruiste armen mogelijk: Ja
Kantelhoek: 5 ° - 40 °
Frame kleuren gepoedercoat: Diverse standaard kleuren
Bediening: Draaistang
Kleuren zonweringdoek: +50
Lengte draaistang: 1,5 m; 1.8m; 2,2 m

Volant modellen

 knikarmscherm volant

Kies je RAL kleur van de aluminium constructie

zonnescherm casablanca ral kleuren

Kies je doek kleur

zonnescherm palladio doek kleuren

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint.

Prijs overzicht

casablanca zonnescherm prijzen

Hoe plaats ik een bestelling?

Je bent geïnteresseerd in een zonnescherm? Hiervoor kun je op 2 manieren informeren.

1) Je besteld d.m.v. de offerte button.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de orderbevestiging ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Cassette knikarmscherm Casablanca heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Cassette knikarmscherm Casablanca
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Cassette knikarmscherm Casablanca