opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Zonnezeil op maat

Wanneer je geen keuze kunt maken in de standaard afmetingen, kies dan voor een zonnezeil op maat. Je hebt dan de mogelijkheid om het zonnezeil perfect naar exacte afmetingen te laten ontwerpen. Ook heb je een ruime keuze in trendy kleuren. Een zonnezeil op maat past altijd perfect op jouw terras of boven een zwembad, zandbak en beschermt tegen schadelijke Uv straling en eventueel ook regen.

Ook een waterdicht zonnezeil mogelijk

Zonnezeilen zijn multifunctioneel en zeer praktisch en kunnen ook bij een regenbui bescherming bieden. Door voor een waterdicht zonnezeil te kiezen ben je beschermt tegen zowel een regenbui als schadelijke Uv zonnestralen. Belangrijk bij een waterdicht zonnezeil is dat er voldoende afloop is voor water zodat er geen waterzak ontstaat. Als vuistregel wordt bij het monteren meestal 30% afloop aangehouden.

Creëer meer sfeer met zonnezeilen op maat

Het plaatsen van een maatwerk zonnezeil in jouw tuin of boven jouw terras zorgt niet alleen voor de nodigde bescherming tegen zonnestralen maar is ook sfeer verhogend. Ook de uitstraling van de totale woonomgeving en buitenleven in de tuin wordt door een zonnezeil verhoogd. Plaats een zonnezeil direct aan jouw huis of aan strakke Rvs bevestiging palen. Voor horeca zoals restaurants, terrassen, brasserieën en strandpaviljoens is het ook mogelijk om jouw logo op een zonnezeil te laten drukken.