opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Kies voor zonnezeil op maat

U kunt geen keuze maken in de standaard afmetingen kies dan voor een zonnezeil op maat. Wanneer u kiest voor een maatwerk zonnezeil dan heeft u de mogelijkheid om het zonnezeil perfect en naar eigen behoeft op maat te laten maken. Ook is er bij een zonnezeil op maat een ruime keus in trendy en moderne kleuren. Een zonnezeil op maat past altijd perfect op uw terras of boven een zwembad, zandbak en beschermt zodoende tegen schadelijke Uv straling en eventueel ook regen.

 

Ook een waterdicht zonnezeil op maat mogelijk

Zonnezeilen op maat zijn multifunctioneel en zeer praktisch en kunnen ook bij een regenbui bescherming bieden. Door een zonnezeil waterdicht op maat te plaatsen bent u dus beschermt tegen zowel een regenbui als schadelijke Uv zonnestralen. Belangrijk bij een waterdichte zonnezeilen is dat er voldoende afschot is voor water afloop en dat er geen waterzak ontstaat. Als vuist regel wordt meestal 30% afschot aangehouden bij het monteren van een waterdicht zonnezeil op maat.

 

Creëer meer sfeer met zonnezeilen op maat

Het plaatsen van een maatwerk zonneil in uw tuin of boven uw terras zorgt niet alleen voor de nodigde bescherming tegen zonnestralen maar is ook sfeer verhogend. Ook de uitstraling van de totale woonomgeving en buitenleven in de tuin wordt door een zonnezeil verhoogd. Plaats een zonnezeil op maat direct aan uw huis of aan strakke Rvs bevestiging palen. Voor horeca zoals restaurants, terrassen, brasserieën en strandpaviljoens is het mogelijk om uw logo op een zonnezeil op maat te laten drukken.

 

Contact

Heeft u interesse in de harmonicadoeken? klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.