opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Verandagordijnen

De verandagordijnen zijn zeer populair voor een terrasoverkapping of veranda, voor nog meer langdurig buitenverblijf voor de gasten op het terras of bij u achter in de tuin. Naast dat een verandagordijn natuurlijk de zonnestralen buiten uw veranda houdt zorgen deze ook voor een decoratieve aankleding in een modieuze kleur. Tevens werkt een verandagordijn privacy verhogend, omdat u geen last meer heeft van inkijk van uw buren.

Bij de aankoop van een verandagordijn wordt voornamelijk aandacht gespendeerd aan de afmetingen, de stijl en de kleuren. Wij gaan graag een stapje verder. Daarom bieden wij allerlei extra’s aan om het comfort in uw veranda te verhogen.

Naast onze zonwerende beglazing zijn rolgordijnen in screenstof de ideale manier om uw veranda te beschermen tegen oververhitting. Ze komen zeker van pas tijdens een snikhete zomer.

Daarnaast voorkomen ze verblinding. Een boek lezen in uw veranda is immers niet leuk wanneer u verblind wordt door intense zonnestralen. Gordijnen vormen een oplossing voor dit probleem. Ook goed om te weten: onze rolgordijnen in screenstof voor veranda’s hebben een 3 of 5% doorkijk. Ze blokkeren het licht, terwijl er nog steeds wat doorkijk is naar de tuin.

verandagordijnen bestellen

Beschutting met verandagordijnen

Verandagordijnen zijn weerbestendig en gegarandeerd rot en schimmelwerend en daarnaast zeer gemakkelijk schoon te maken, hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor bij een jacuzzi voor meer privacy. Door de dichtheid 80-90% van het materiaal, ondanks de openheid is men volledig beschut tegen nieuwsgierigen.

Divers gebruik van verandagordijnen

Verandagordijnen zijn voor meerdere doeleinden en kunnen dus voor meerdere doelen gebruikt worden. Niet alleen een veranda of terrasoverkapping zijn zeer geschikt voor het plaatsen van verandagordijnen. Ook past een verandagordijn perfect in een carport, prieel, tuinhuis of balkon.

Als men in het bezit is van een prieel dan zijn verandagordijnen een uitkomst. Wanneer u dan kiest voor afzonderlijke gordijnen kunt u zelf bepalen welke veranda gordijnen open of dicht moeten, waardoor u altijd een optimaal verblijf heeft in uw prieel.