opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Maak een overkapping dicht met een terraszeil

Maak jouw overkapping extra knus en gezellig met een terraszeil. Dit zeil kan je tijdens een frisse zomeravond naar beneden laten zakken. Het koele windje is eindelijk weg en je zit er lekker warmpjes bij. Het is zelfs mogelijk om de terrasverwarming aan te zetten en extra te genieten van de aangename warmte. Je blijft dankzij de overkapping lekker droog en het terraszeil kan tot 90% de wind tegenhouden. De zeilen worden volledig op maat gemaakt van je eigen veranda. Je kan ze meteen ophangen en het weer aangenaam warm maken tijdens een frisse zomeravond. De temperatuur achter het zeil loopt al snel op zodat niemand het meer koud heeft.

TerraszeilKies zelf een terraszeil uit op basis van je budget

Een terraszeil op maat duur? Het hoeft absoluut niet allemaal extreem duur te zijn. Je kan op basis van je budget zelf een eigen terraszeil uitzoeken. We hebben zelfs al maatwerk zeilen vanaf € 10 per m2. Dit geeft wel aan dat het allemaal niet super duur hoeft te zijn. Uiteraard hebben we ook hele luxe zeilen vanaf € 25 per m2. Je kan zelf bepalen hoe dik het materiaal mag worden en welke kleur het zeil krijgt. Alle terraszeilen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan zelf aangeven welke kleur het zeil mag krijgen. Daarnaast kan je bepaalde delen doorzichtig maken, zodat je geen opgesloten gevoel krijgt. Je kan nog gewoon naar buiten kijken en genieten van het uitzicht.

Luxe afwerking voor een mooi geheel

Door maatwerk te leveren gaat het ons niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. We vinden het belangrijk dat je een mooi product hebt hangen. Je hebt tenslotte een hoop geld geïnvesteerd in een overkapping. Je wil er dan ook een mooi terraszeil bijhebben. Alle zeilen zijn luxe afgewerkt zodat je niet ziet dat ze speciaal voor jouw veranda op maat gesneden zijn. De afwerking is uitgevoerd met een speciale PE band.

Kies een ophangsysteem uit bij je bestelling

Als je een terraszeil op maat laat maken kan je direct een ophangsysteem uitzoeken. Je kan kiezen voor het simpele systeem waarbij je het zeil na afloop oprolt en vast maakt met banden. Je kan ook kiezen voor een rails. Je kan het zeil dan eenvoudig open en dicht schuiven. Er is ook een speciaal oprolsysteem waar je voor kan kiezen. Met dit systeem kan je het zeil eenvoudig oprollen. Als je het terraszeil weer wil gebruiken laat je hem weer naar beneden zakken. Binnen een paar tellen sluit je de overkapping weer helemaal af. Dit is ideaal als er een windje komt opzetten. Is de wind weer gaan liggen en de zon gaan schijnen? Je kan het doek meteen weer oprollen met dit handige systeem. Het is een aanrader om bij je maatwerk meteen een handig ophangsysteem mee te bestellen. Je krijgt hier absoluut geen spijt van als je een nieuw terraszeil besteld.