opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Terrasscreen bestellen

Een terrasscreen met zichtvenster is ideaal voor als u 's avonds wat langer onder uw terrasoverkapping of veranda wilt zitten. Een screen met zichtvenster is in elke stand windvast en houdt in gesloten stand bovendien de insecten buiten. Door het transparante venster blijft het licht onder uw overkapping en kunt u blijven genieten van uw tuin.

Bent u op zoek naar praktische en effectieve terraswering om de zon en temperatuur van uw terras aangenaam te houden, ook tijdens extreem warme zomerdagen?? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor terrasscreens. Een terrasscreen is een scherm dat strak langs uw terras staat.

Terrasscreen online bestellen

Wanneer u op zoek bent naar terrasschermen voor bijvoorbeeld uw terras dan moet u rekening houden met diverse aspecten. In de zakelijk markt spreekt men vaak van een terrasscherm terwijl we in de volksmond spreken van een windscherm. Schaduwdoekkeuze.nl is een specialist op het gebied van terras- en windschermen en weet precies waar u rekening mee moet houden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en kunnen elk terrasscreen aanleveren dat u wilt. Geen maat is te groot voor ons.

Terrasscreens hoeven niet duur te zijn. Op den duur betaald het zich uit als we alleen al kijken naar de isolatie, maar zo kunt u ook langer nagenieten in het voor- en naseizoen. Door de isolerende werking van windvaste screens als afsluiting van een terrasoverkapping blijft de warmte langer onder de overkapping hangen. Dit is ideaal om 's avonds te kunnen genieten onder de veranda. In combinatie met een serrezonwering voor op- of onder de overkapping kunt u de temperatuur op de meest warme dagen goed onder controle houden.

Garantie terrasscreen

De standaard producten, waaronder ook de terrasscreen, heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Ook hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie en zijn wij pas tevreden als u ook tevreden bent. U kunt ons te allen tijde advies vragen en kunnen wij van tevoren een maatwerk product leveren. Indien het product defect raakt in het garantietermijn, dan sturen wij deze defecte producten direct terug naar Outdoor Tuinidee BV, maar wij kunnen u verzekeren dat dit nauwelijks voorkomt! Bekijk direct het assortiment van onze terrasscreens!

Interessante categorieen voor een terrasscreen​