opc_loader
Filters
€ 94
€ 251
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Levertijd
Voorraad

  Zonnezeil rechthoek bestellen

  houdt rekening met de extra(30cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingspunt nodig hebt

  Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

  schaduwdoekkeuze_holle_uitsnijding     

  Montage instructie voor een waterdicht Zonnezeil Rechthoek:
  Het Zonnezeil dient voldoende schuin (minimaal 30cm per 1m doeklengte) te hangen ivm voldoende water afloop om waterzakken te voorkomen. Zorg ervoor dat de opstaande naad aan de binnenzijde zit, zodat het water gemakkelijk van het Zonnezeil afloopt. Hierdoor wordt het doorlekken bij de naden geminimaliseerd. Doorlekken bij de naden van een Zonnezeil kan altijd dit is afhankelijk van de hoeveelheid water.

  Artikel 1 tot 17 (van de 17 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 17 (van de 17 artikelen). Resultaat:1

  Met een zonnezeil rechthoek onderscheidt u zich dmv de exclusieve uitstraling van het waterdichte rechthoek schaduwdoek. Door de waterdichte coating van polyacrylaten over het 160gr/m² polysterdoek kunt u met een gerust hart droog buiten blijven zitten bij een lichte regenbui. Daarnaast zorgt de polyacrylaten coating voor een zeer makkelijk te reinigen zonnezeil. Wanneer u dus een waterdichte tijdelijke terrasoverkapping zoekt kies dan voor een zonnezeil rechthoek van Schaduwdoekkeuze.

  Naast de hoge waterdichtheid van een zonnezeil rechthoek beschermt deze ook 95% tegen Uv straling. Dus wanneer in de zomermaanden de Uv-straling stijgt beschermt een rechthoek zonnezeil u er tegen. Dus zowel tegen regen als Uv straling bent u beschermt met een waterdicht rechthoek schaduwdoek. Daarbij zal de stof kleur van het rechthoek zonnezeil zeker niet verkleuren door de Uv straling.

  Kies daarnaast voor de standaard bevestiging materialen om het rechthoek zonnezeil stevig te monteren. Met de door Schaduwdoekkeuze aangeboden rechthoek bevestigingsset bent u zeker van een stevige montage van u rechthoek zonnezeil. Zowel met stevige windvlagen als een behoorlijke regenval zal het zonnezeil rechthoek blijven hangen.