opc_loader
Filters
Vorm 
Afmeting 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

zonnezeil rechthoek header

Zonnezeil rechthoek bestellen

Houdt rekening bij het kiezen van zonnezeil rechthoek met de benodigde extra (26 cm) spanruimte die je bij ieder bevestigingspunt nodig hebt! De vermelde afmeting op de website bij een zonnezeil rechthoek zijn gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Alle zijden van een goed kwalitatief zonnezeil waterdicht zijn hol(conclaaf) uitgesneden. Hierdoor verlies je ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

zonnezeil waterdicht eigenschappen  

Een zonnezeil of ook wel schaduwdoek waterdicht zijn beide gelijk en hebben dezelfde eigenschappen!

Staat je gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK zonnezeil!

VRAAG NU JE OFFERTE AAN

Artikel 1 tot 40 (van de 98 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 98 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles

Met een zonnezeil rechthoek onderscheidt u zich dmv de exclusieve uitstraling van het waterdichte rechthoek schaduwdoek. Door de waterdichte coating van polyacrylaten over het 160gr/m² polysterdoek kunt u met een gerust hart droog buiten blijven zitten bij een lichte regenbui. Daarnaast zorgt de polyacrylaten coating voor een zeer makkelijk te reinigen zonnezeil. Wanneer u dus een waterdichte tijdelijke terrasoverkapping zoekt kies dan voor een zonnezeil rechthoek van Schaduwdoekkeuze.

Naast de hoge waterdichtheid van een zonnezeil rechthoek beschermt deze ook 95% tegen Uv straling. Dus wanneer in de zomermaanden de Uv-straling stijgt beschermt een rechthoek zonnezeil u er tegen. Dus zowel tegen regen als Uv straling bent u beschermt met een waterdicht rechthoek schaduwdoek. Daarbij zal de stof kleur van het rechthoek zonnezeil zeker niet verkleuren door de Uv straling.

Kies daarnaast voor de standaard bevestiging materialen om het rechthoek zonnezeil stevig te monteren. Met de door Schaduwdoekkeuze aangeboden rechthoek bevestigingsset bent u zeker van een stevige montage van u rechthoek zonnezeil. Zowel met stevige windvlagen als een behoorlijke regenval zal het zonnezeil rechthoek blijven hangen.