opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Duo rolgordijn 60 x 150 cm grijs

42,99
Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
5 - 10 werkdagen geleverd

Duo rolgordijn 60 x 150 cm grijs voor ramen

Met het duo rolgordijn van 60 x 150 cm in kleur grijs heb je het licht altijd onder controle. De 100% polyester rolgordijn stof is afwisselend transparant en ondoorzichtig geweven. Er worden twee lagen achter elkaar geplaatst waardoor je, afhankelijk van de positie van de panelen, een lichte tot volledige verduistering van het binnenvallende zonlicht krijgt! Zonwering is de belangrijkste functie van een duo rolgordijn. Maar doordat het ook verduisterend is, kun je het rolgordijn ook gebruiken als raamdecoratie op je slaapkamer. Bediening van het rolgordijn gebeurt eenvoudig door de traploze verstelbare koordketting aan de zijkant van het duo rolgordijn.

Schroefloze montage van duo rolgordijn

Aluminium onderdelen en hoogwaardige materialen maken het duo rolgordijn 60 x 150 cm grijs duurzaam en stabiel. Lastig boren en schroeven in het raamgedeelte, kozijn of muur behoort tot het verleden. Je kunt de duo rolgordijnen met behulp van een klemhouder direct aan de raamvleugel bevestigen. Dubbelzijdig zelfklevende pads zorgen voor extra stabiliteit. Dit bespaart tijd en moeite tijdens de installatie en is ideaal voor in huur, woningen, appartementen en kantoren. Maar ook bij je thuis in een koop woning is het een plus zodat je geen gaten in je kunststof of aluminium kozijn krijgt. Bij een houten kozijn adviseren we echter om toch met schroeven het duo rolgordijn te bevestigen.

Alle voordelen op een rij

  • Duurzame kwaliteitsmaterialen. Het snijden van de stof met behulp van ultrasoon geluid voorkomt de vorming van pluisjes en tekenen van slijtage, zelfs na langdurig gebruik. Onze stoffen zijn UV-stabiel om snelle verkleuring te voorkomen.
  • Geschikt voor veel ramen zonder boren. Ons duo rolgordijn is verkrijgbaar met klemhouders voor standaard ramen (14-17 mm raamdikte). Voor ramen met dikkere raamvleugels (15-23 mm vleugeldikte) kunt u optioneel houders bestellen.
  • Bijzonder onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vochtige ruimtes. De stoffen zijn gemaakt van 100% polyester (halogeenvrij) en zijn daarom bijzonder onderhoudsvriendelijk. Je kunt onze producten ook in de keuken of badkamer gebruiken omdat ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes.
  • Robuust gebouwd. Er roest niets door het gebruikte materiaal van aluminium en kunststof.
  • Veiligheid. Met de meegeleverde veiligheidsclip kun je het trekkoord vastzetten en zo je kinderen beschermen.

Vind de juiste maat

De bij bestelling opgegeven breedte is de totale breedte van het duo rolgordijn 60 x 150 cm grijs, de zogenaamde buitenmaat. De stof zelf is ongeveer 4 cm smaller. Om de hoogte te bestellen, meet je de totale hoogte van het raam deel waar het rolgordijn op bevestigd wordt. Bijvoorbeeld als je raam of kozijn een hoogte van 150 cm heeft, raden wij je aan de eerstvolgende hogere hoogte (230 cm) te kiezen. Hierdoor rolt de stof niet helemaal uit, waardoor deze los kan komen van de schacht.

* Ondanks een zorgvuldige productie en constante kwaliteitscontrole is de stof van het product onderhevig aan toleranties tot 1 cm in de breedte en lengte van de stoffen plaat. Deze vormen geen gebrek. Ook kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint.

Contactgegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040  –  2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Duo rolgordijn 60 x 150 cm grijs heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Duo rolgordijn 60 x 150 cm grijs
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Duo rolgordijn 60 x 150 cm grijs

Dit heb je bekeken