opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Ritsscreen bestellen

Bij een ritsscreen, ook wel windscreen of zipscreen genoemd, is het doek vastgezet met een rits in de geleiders. Dit zorgt ervoor dat het doek strak in de geleiders gespannen zit en de wind geen vat kan krijgenn op het doek. Dit voorkomt dat het doek gaat klapperen.

Een ritsscreen is een uniek systeem waarbij het screen doek over de gehele hoogte geritst wordt in de screen geleiders. Hierdoor blijven de screen geleiders van het ritsscreen onder alle omstandigheden perfect zitten.

rotsscreen bestellen

De ritsscreen is een scherm dat veel gewaardeerd wordt en dit vanwege de voordelen die het ritsscreen/zippscreen heeft: windvast op iedere hoogte en geen kier tussen het doek en de geleiders. Ook de levensduur van het doek is aanmerkelijk toegenomen.

Wilt u een horizontale zonwering voor uw raam neem dan een Ritsscreen. Dit is een horizontale zonwering met aan de zijkanten een rits. Deze rits zorgt ervoor dat uw screen in iedere positie windvast is. Dus geen geklapper meer van uw screen.

Ritsscreen aanbieding

Andere voordelen van een ritsscreen zijn:

  1. Wel zicht van binnen naar buiten;
  2. Geen zicht van buiten naar binnen;
  3. Zonwering;
  4. Bij een ritsscreen ook nog insect werend;
  5. Goed reinigbaar;
  6. Isolerend;
  7. Voor 95% winde en water dicht.

Voor prijzen van de rits screen maakt u uit onderstaande screens een selectie. Ook kunt u de meerprijs van het screen berekenen waarna u door ons ook nog eens kunt laten informeren voor een maatwerk aspect ritsscreen.

Er zijn een aantal keuzes die u kunt maken om uw eigen ritsscreen samen te stellen. De mogelijkheden zijn:

Ritsscreen online kopen

Indien u bij ons een ritsscreen koopt heeft u het recht om deze binnen 14 dagen terug te sturen. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en zijn tevreden als onze klanten ook tevreden zijn. Bekijk het assortiment van onze ritsscreens!