opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Shadesign schaduwdoek

Flexibel oprolbaar zonnezeil Shadeone. Met het nieuwe Shadedesign Shadeone zonnezeil systeem bent u zeer flexibel in het kiezen tussen schaduw en zon. Bijkomend voordeel van het Shadeone oprolbaar zonnezeil is dat het weerbestendig is. Men kan dus zowel met warmte als regen buiten blijven zitten met een oprolbaar zonnezeil. Shadeone is een combinatie van een zonnezeil en zonnescherm.

Door het makkelijk oprolmechanisme rolt u eenvoudig het trendy zonnezeil uit. Vanaf nu hoeft u met het Shadeone zonnezeil geen compromis meer te sluiten. Door een bepaalde zijde lager te monteren creëert u de afloop van het water naar 1 punt waardoor er geen water zak ontstaat in het zonnezeil.

Zeer eenvoudig in gebruik met een hoogstaande kwaliteit.De belangrijkste toepassing voor het Shadeone systeem zijn terrassen, balkons en andere plekken waar men schaduw wenst.

U kunt het Shadeone zonnezeil systeem zeer gemakkelijk tegen een muur aan plaatsen waardoor u een luifel achtig geheel krijgt. Door de zeer lichte eenvoudige constructie is het Shadeone zonnezeil zeer gemakkelijk handmatig te bedienen. Maar wilt u van alle gemakken voorzien zijn dan kiest u voor de elektrische bediening eventueel met afstandsbediening.

Eigenschappen:

 • Elegante moderne uitstraling
 • Optimale zon en regenbescherming
 • Gemakkelijke en eenvoudige bediening
 • Bestand tegen zware regenbuien
 • Eenvoudige en snelle installatie
 • Kan in iedere omgeving geplaatst worden
 • Kan aan ieder wand bevestigd worden(er ontstaat geen hefboom effect zoals bij een knikarmscherm)

Technische Specificaties:

 1. Doek Sky Tex waterdicht polyester 270 gr/m²
 2. UV bestendig 98%
 3. Geanodiseerde aluminium buizen
 4. Rvs staalkabels met katrolsysteem

Werking Shadesign schaduwdoek

Het shaDEsign zonwering systeem werkt zeer eenvoudig dmv van een UV bestendig 4mm koord(lengte 12m) of elektro motor. Met het koord laat u het doek uit lopen of trekt u het weer naar binnen, u kunt ook kiezen voor een automatisch systeem met afstandsbediening (tegen meerprijs).

Materiaal Shadesign schaduwdoek 

Een shadesign schaduwdoek past en geeft een architectuur ontwerp en ontwikkelt innovatieve schaduwoplossingen op kwaliteitsniveau. Op die manier kunt u de zon en schaduw ervaren wanneer u dat wilt. Een elegante oplossing voor kwaliteitsbewuste, energiebesparende consumenten die op zoek zijn naar slimme zonwering.

Het doek is van hoogwaardig Polyester 250 gr/m² weefsel weerbestendig materiaal. Het doek wordt om de 2m verlijmd en vanaf 4m breed extra versterkt.

Bent u op zoek naar het juiste formaat schaduwdoek of oprolsysteem dat bij uw behoeften past? Nu hoeft u geen schaduwdoek meer te knippen om de ideale maat te krijgen. Meet de maat die u nodig hebt en wij maken een schaduwdoek dat exact aan uw specificaties voldoet.