opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Shadesign Schaduwdoek

Shadeone is een flexibel, oprolbaar zonnezeil. Met het nieuwe Shadedesign Shadeone zonnezeil systeem ben je vrij in het kiezen tussen schaduw en zon. Bijkomend voordeel van is dat dit doek weerbestendig is. Ja kan dus zowel in de volle zon als in de regen lekker buiten blijven zitten zonder ooit naar binnen te hoeven vluchten. Shadeone is een combinatie van een zonnezeil en een zonnescherm.

Door het oprolmechanisme rolt je het doek eenvoudig in- en uit. Vanaf nu hoef je geen compromis meer te sluiten. Door één bevestigingspunt iets lager te monteren creëer je een natuurlijke afloop voor het water zodat er nooit een waterzak kan ontstaan.

Eigenschappen

Zeer eenvoudig in gebruik in combinatie met hoogstaande kwaliteit. De meest voorkomende locaties waar dit doek wordt geplaatst zijn: terrassen, tuinen, balkons en iedere andere plek waar men schaduw wenst.
Je kan het Shadeone zonnezeil systeem zeer gemakkelijk tegen een muur aan bevestigen waardoor je een luifelachtig geheel krijgt. Door de lichte en eenvoudige constructie is dit zonnezeil zeer gemakkelijk handmatig te bedienen. Wil je echt van alle gemakken voorzien zijn? Dan kies je voor de elektrische bediening, eventueel met afstandsbediening.

Kenmerken:

•    Elegante moderne uitstraling
•    Optimale zon- en regenbescherming
•    Gemakkelijke en eenvoudige bediening
•    Bestand tegen zware regenbuien
•    Eenvoudige en snelle installatie
•    Kan in iedere omgeving geplaatst worden
•    Kan aan ieder wand bevestigd worden (er ontstaat geen hefboom effect zoals bij een knikarmscherm)

Technische Specificaties:
1.    Materiaal → Sky Tex waterdicht polyester 270 gr/m²
2.    UV bescherming → 98%
3.    Framewerk → Geanodiseerde aluminium buizen
4.    Rolsysteem → Rvs staalkabels met katrolsysteem

Werking

Het Shadesign zonwering systeem werkt zeer eenvoudig met een 4mm koord (lengte 12m), of een elektro motor. Met het koord laat je het doek uit lopen of trek je het weer naar binnen. Je kan ook kiezen voor een automatisch systeem met afstandsbediening (tegen meerprijs).

Materiaal

Een Shadesign schaduwdoek heeft een architecturaal ontwerp en biedt innovatieve schaduwoplossingen op kwaliteitsniveau. Op die manier kun je de zon en schaduw ervaren wanneer je dat wilt. Een elegante oplossing voor kwaliteitsbewuste en energiebesparende consumenten die op zoek zijn naar slimme zonwering.
Het doek is van hoogwaardig Polyester 250 gr/m² weefsel en is volledig weerbestendig. Het doek wordt om de 2m verlijmd en vanaf 4m breed extra versterkt.
Ben je op zoek naar het juiste formaat schaduwdoek of oprolsysteem dat bij jouw behoeften past? Je hoeft geen schaduwdoek meer te knippen om de ideale maat te krijgen. Geef de afmeting door die u nodig heeft en wij maken een schaduwdoek dat exact aan deze specificaties voldoet.