opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Lamellendoeken uitschuifbare zonwering

Door het plaatsen van lamellendoeken tussen twee muren creeert u op een makkelijke manier extra schauw op het terras. Iedereen geniet van een zomerse dag buiten in de tuin of onder uw glazen veranda cq terrasoverkapping. Met de aanschaf van een lamellendoek bepaalt uzelf hoelang en wanneer u wilt genieten van de zonnestralen. U kunt deze namelijk op een envoudige manier open en dicht schuiven dmv een katrolsysteem. Ook als het plots begint te regenen zijn de waterdichte lamellendoeken een oplossing, u schuift ze zeer snel dicht over de gespannen staalkabels.

Snelheid met lamellendoeken

Als u snel op het weer wilt inspelen zijn de lamellendoeken een ideale zonwering. U kunt deze het gehele voor- en najaar door gebruiken en laten hangen, in de winter maanden kunt u er eenvoudig een zak omheen doen terwijl het lamellendoek aan de staaldraden buiten blijft hangen. Door aan het koord te trekken bepaalt u of de lamellendoeken open of dicht geschoven worden. Naast de standaard afmetingen in ook een maatwerk lamellendoek voor schaduwdoekkeuze geen enkel probleem. Met maatwerk lamellendoeken bent u zeer flexibel in zowel afmeting als kleur. U kunt kiezen tot een maximale breedte van 4m onafhankelijk van de lengte.

Kenmerken van lamellendoeken

Lamellendoeken zijn zeer functioneel als zonwering en beschermen tegen schadelijke Uv straling. Daarnaast kan een lamellendoek ook dienen als afdak wanneer u een waterdichte uitvoering kiest. Normaal spant u de staaldraden horizontaal tussen 2 bevestiging muren of onder een pergola of terrasoverkapping. Bij waterdichte lamelledoeken moet u rekening houden met minimaal 10% afschot over de breedte omdat het regenwater eraf moet kunnen lopen.

Contact

Heeft u interesse in de lamellendoeken? klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.