opc_loader

Harmonicadoek

Met de harmonicadoek hebt u de keus om te mogen kiezen uit de zon of de schaduw. De harmonicadoeken van Schaduwdoekkeuze.nl biedt tot 95% UV-bescherming en geeft, als u dat zelf wil, verkoeling wanneer het voor u te warm wordt.

Het is heel eenvoudig om een harmonicadoek te installeren. De bevestigingsmaterialen om het harmonicadoek te installeren worden meegeleverd. Ook de bediening en een uitgebreide handleiding om een harmonicadoek te bevestigen. Een harmonicadoek is ideaal voor de situatie als u een pergola of een overkapping hebt. De harmonicadoek is eenvoudig schoon te maken middels een schone, natte doek en is schimmelwerend.

Met een harmonicadoek geeft u de tuin een echte sfeer mee. Voor zowel in de zomer maanden als in de winter maanden. Tevens zorgt een harmonicadoek voor flexibiliteit in de omgeving. Harmonicadoeken kunt u in en uitschuiven, waardoor u zelf kunt bepalen in hoeverre u bijvoorbeeld zonwering wil tegengaan.

Harmonicadoek bestellen

Bent u geïnteresseerd in een harmonicadoek en wilt u een harmonicadoek bestellen? Wij bieden een ruim assortiment aan harmonicadoeken. Ook kunt u ervoor kiezen om uw harmonicadoek op kleur aan te leveren. Wij bieden veel verschillende kleuren aan voor de harmonicadoeken.

Bij het bestellen van een harmonicadoek krijgt u een katrollenset (bevestigingsmateriaal) meegeleverd. Zo kunt u uw harmonicadoek eenvoudig zelf installeren. Onze harmonicadoeken zijn van het merk Nesling. De Nesling harmonicadoeken zijn van zeer stevige kwaliteit en van zeer sterk HDPE. Met de Nesling harmonicadoeken van Schaduwdoekkeuze.nl zit u altijd goed.

Belangrijk om te weten is dat als u een harmonicadoek besteld en wil schoonmaken, voordat u het wil opruimen eerst het harmonicadoek goed laat opdrogen. Het is eenvoudig te reinigen en schimmelwerend. De harmonicadoeken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Bestel een Nesling harmonicadoek 

Met een harmonicadoek creëert u al snel veel sfeer. Een harmonicadoek? Ontdek het zelf maar!