opc_loader

Dreamsail waterdicht

Met een Dreamsail waterdicht zit je bij een regenbui heerlijk droog, maar ook zonder regen biedt het Nesling dreamsail voldoende schaduw. Evenals de gewone waterdoorlatende zonnedoeken biedt ook het Dreamsail bescherming tegen schadelijke Uv stralen. Voor het vaak wisselvallige Nederlandse en Belgische klimaat bieden de Nesling Dreamsails een ideale uitkomst. Het snel vluchten naar binnen tijdens een aankomende zomerse regenbui en het opbergen van spullen behoort met een Dreamsail tot het verleden.

Voordelen van een Dreamsail zonwering

Het is geen enkel probleem om een Dreamsail het gehele voorjaar en zomer periode buiten te laten hangen, mits deze goed bevestigd is. Het voordeel hiervan is dat u tijden een regenbui een extra zitplaats, opbergplaats of schuilplaats heeft onder het Coolfit Dreamsail. Daarnaast biedt een Nesling Dreamsail een belangrijk voordeel, namelijk wanneer het in het voorjaar of najaar afkoelt blijft de warmte onder een Dreamsail(dichte structuur) hangen waardoor u langer van uw tuin kunt blijven genieten. Als extra zou u het verblijf onder een Coolfit Dreamsail nog aangenamer kunnen maken met een terrasverwarming eronder.

Het juist installeren van een Dreamsail

Bij het installeren van een Dreamsail dient u altijd rekening te houden met voldoende afloop van het water. Het is dus belangrijk dat u eerst kijkt aan welke kant u het Nesling Dreamsail minimaal 30% laat aflopen. Wanneer u het Dreamsail horizontaal zou hangen zal er een waterzak ontstaan waardoor het waterdichte Dreamsail uit zal scheuren. Een Dreamsail is gefabriceerd uit polyester materiaal met een waterproof coating in de kleuren ivoor en grijs.

Conclusie: Wilt u langer buiten genieten van uw tuin plaats dan een Nesling Dreamsail boven uw terras of in de tuin.

Contact

Heeft u interesse in de harmonicadoeken? klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.