opc_loader

Zip screen als zon- en privacybescherming

De Zip screens als verticale zonwering van textiel ontwikkeld die op een speciale manier voldoet aan de hoge eisen voor het verduisteren van grote oppervlakken en openingen. Elke Zipscreen wordt op maat voor u gemaakt volgens de hoogste kwaliteit eisen. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen met zonbescherming zijn onze belofte voor een lange levensduur van uw Zipscreen.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Stel je eigen zipscreen samen

Realiseer uw kleur- en ontwerpwensen met een grote selectie hightech schermstoffen van Mermet en Serge Ferrari. Het hoogwaardige polyester schermdoek is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Het is 100% kleurecht, weerbestendig en geeft een natuurlijke textiellook en -gevoel. De speciale structuur van de Zipscreen garandeert zicht naar buiten bij subtiel licht (hoge lichttransmissie) zonder van buitenaf zichtbaar te zijn en tegelijkertijd een hoge zonwering. In het donker wordt het zicht op verlichte kamers niet verhinderd. De moderne trendkleuren van bij een zip screen zijn qua kleur afgestemd op de zonweringdoekcollectie. De zip screens zijn standaard uitgerust met een comfortabele elektromotoraandrijving. Het is ook mogelijk om de zipscreens uit te rusten met een radiografische afstandsbediening. Op deze manier kan men het zipscreen  comfortabel vanaf de bank bedienen.

Ritssluiting met rits van hoge kwaliteit

De Zipscreen als zonwering is ideaal voor montage voor ramen, vrije openingen of glazen puien. Daarnaast houdt het vervelende blikken overdag tegen en biedt superieure zonbeschermende eigenschappen. De straling van de zon wordt in hoge mate gereflecteerd, zodat de temperatuur in de kamer ondanks de zonnestralen constant wordt gehouden en oververhitting van de woning wordt voorkomen. Daarnaast is het ontwerp en de functie van de zipscreens speciaal ontworpen voor montage achteraf op terrasoverkappingen en veranda's. De zeer hoogwaardige stoffen voor in het zip screen wordt zijdelings over de gehele hoogte in de geleiderail geleid door middel van een opgenaaide ritssluiting. Hierdoor blijft het weefsel strak en worden rimpels verminderd. Het resultaat is een mooie, gesloten look zonder hinderlijke lichtspleet tussen de stof en de geleiderail. Het resultaat: windbelastingen worden veerkrachtig opgevangen en een soepele loop wordt verhoogd. De Zipscreen biedt een aanzienlijk hogere windstabiliteit dan conventionele zonbeschermingsoplossingen en maakt zo schaduw zelfs bij sterkere wind mogelijk.