opc_loader
Filters
Model 
Beschermingsfunctie 
Uv zonbescherming
Windbescherming 
Doorkijk 
Rolgordijn uitvoering 
Materiaal eigenschappen 
Gewicht 

Ritsscreen

Een ritsscreen is ideaal om te gebruiken bij een overkapping die helemaal open is en daardoor afgesloten wordt. Op deze manier bent u beschermd tegen wind(80%), regen en zon(93%) en maakt u meer en langer gebruik van uw terrasoverkapping. De ritsscreens zijn zeer goed bestendig tegen wind doordat het doek vast zit in de zijgeleiders. Ondanks dat er een flinke wind staat wil je misschien wel buiten zitten. Bijvoorbeeld op een warme zomerdag waarbij de temperaturen flink oplopen, maar er wel een behoorlijke wind staat. Een ritsscreen helpt u dan! u kunt probleemloos in uw terras overkapping zitten zonder last te hebben van insecten, wind en zon. De screens zijn altijd aan de zijkanten vastgemaakt met een geleider. Bij de standaard screens waait het doek bij een beetje wind al vrij snel uit de geleider, maar bij een ritsscreen is dit onmogelijk omdat het doek vast geritst zit in de zijgeleiders. Hierdoor kunt u zelfs bij flinke wind genieten van uw tuin.

* Alle Ritsscreens worden op maat gemaakt dus bijna iedere afmeting is mogelijk.​ 

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Wat zijn de voordelen bij een ritsscreen?

Het grootste voordeel is dat ritsscreens niet snel gaan klapperen bij een flinke wind. Dankzij de rits blijven ze netjes tussen de geleiders hangen. Daarbij ervaart u dezelfde voordelen als bij normale screens. De screens kunnen gebruikt worden als zonwering, windwering, insectenwering en privacy voor het naar binnen kijken bij uw overkapping. Een extra voordeel is dat u zelf naar buiten kan kijken, maar vanaf de buitenkant kunnen ze niet naar binnen kijken. U kan zo nog steeds genieten van het uitzicht in uw tuin. De windvaste zonwering neemt ook nog eens vrij weinig ruimte in beslag bij montage in of op de overkapping. Ideaal als u niet teveel ruimte wilt besteden aan uw nieuwe zonwering.

Direct in ons eigen atelier op maat gemaakt

Een nieuwe ritsscreen is natuurlijk maatwerk. Geen één opening van een terrasoverkapping is hetzelfde. Uiteraard gaan wij daarom altijd aan de slag met maatwerk. Door de exclusiviteit met onze leverancier worden de ritsscreens volledig op maat gemaakt. Dankzij de jarenlange ervaring weten we precies hoe we de ritsscreens het beste op maat kunnen maken. U kan bij ons kiezen uit verschillende stoffen en kleuren die passen bij uw interieur en of exterieur. Wilt u een ritsscreen eerst in het echt zien? Dit snappen we heel goed. Het is mogelijk om zelf in onze showroom een kijkje te nemen. Dit kan vijf dagen per week zonder afspraak. Wilt u op een specifiek tijdstip kijken? Geen probleem, het is mogelijk om afspraak op een tijd en datum naar keuze te maken. U kan dan zelf langskomen wanneer het u uitkomt!

Ritscreen nodig? Plaats direct een bestelling in onze webshop voor nieuwe screens op maat.