opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Raffstores   

Raffstores zijn de perfecte zonwering. Raffstores hebben een modern design en met een groot oppervlakte een elegant architectuur. Een elementair onderdeel van jouw woning, ze zijn designvol en ook nog eens functioneel. Als exclusieve zonwering kun je heel eenvoudig de lichtinval regelen. Op die manier heb je de optimale lichtinval voor jouw woonruimte en draagt dit ook nog eens goed bij aan de sfeer. Je kunt deze modellen eenvoudig bestellen bij ons bestellen.

Het is een robuuste techniek en eenvoudig 180 graden te verstellen. Raffstores kunnen overal in jouw woning worden ingezet. Ze reflecteren de zonnestralen en tegelijkertijd heb je ook de mogelijkheid om een doorkijk naar buiten te realiseren. Ze vormen zonder twijfel een goede bescherming tegen zonlicht en warmte. Dit bespaart dan direct weer door op de energiekosten.

Raffstores / buitenjaloezieën

Door een raffstore kan de daglichttoetreding in het gebouw worden verhoogd en gelijktijdig de warmtelast nog verder worden verminderd. Het zichtbare daglicht wordt door geopende lamellen de ruimte binnen gebracht.

Externe raffstores met hun gebogen S-, Z- en C-lamellen worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit vakmanschap en compromisloze functie. Ze richten en doseren natuurlijk zonlicht om een ​​optimaal gebruik te garanderen en verblinding te voorkomen. Talloze slimme, technische details maken het de producten bij uitstek voor moderne architectuur. Ze passen esthetisch in glazen gevels, grote ramen en gebouwen met moderne designlijnen.

Wil je de intensiteit en richting van het daglicht door jouw grote ramen regelen? Met raffstores kun je op elk gewenst moment inkijk beperken door de lamellen eenvoudig te kantelen. Je kan de optimale hoeveelheid licht binnenlaten, terwijl je het zicht van buitenaf op belemmert.

Het is niet nodig om de installatie van de raffstore van tevoren te plannen, omdat ze na de afgewerkte gevel worden geïnstalleerd. De raffstores worden geïnstalleerd op de woning na de installatie van het venster en voordat de gevel wordt gemaakt.

Externe raffstores zijn steeds meer gangbare oplossingen geworden als zonbeschermingssystemen voor alle soorten gebouwen, omdat ze ons een perfecte visuele atmosfeer bieden met thermische bescherming en bescherming tegen uv-stralen.
Met een modern exterieur creëer je architecturale accenten en zorg je altijd voor de gewenste ruimtelijke sfeer. Bovendien bieden onze raffstores variabele privacy en bescherming tegen de zon.